Svatba v Příleském Mlýně ve Všechovicích

Máte nějaké zkušenosti se svatbou v Příleském Mlýně?? :-)
Odpovědět
Já se tam vdávala, 100% spokojenost :-)
Odpovědět
Teda jen hostinu jsme tam měli, obřad jsme měli v kostele jinde. Ale dělají tam i obřady. :-)
Odpovědět
@pusina27 ahoj, tak to je super, mame pravě tam objednanou svatbu i s obradem......tak jsem zvedavá
Odpovědět
Profilova fotka
@dzejn123 Kdyz jsme hledali misto na hostinu a noclehy tak jsme se byli podivat i tam. Kdyz pominu ze personal nam skoro nechtel dat informace a odkazovali se na vedouci. Nemohli jsme se tam poradne ani dovolat a na maily reagovali asi po mesici kdy uz jsme nakonec zvolili jine misto...kde jsme byli opravdu spokojeni... Odradila nas cena a domluva. A navic nam rekli ze v nasem terminu tam uz jednu svatbu maji, ale ze to neni zadny problem. Tak to nas asi uplne dorazilo, protoze motat se tam s jinymi svatebcany by me fakt stvalo. Tak si na to dejte pozor.
Odpovědět
@verunka_korunka jojo děkuji za info...my bychom tam meli byt sami aspon doufam......prave taky jsme schaneli misto s noclehem pro asi 30 lidi tak tohle se nam zdálo jako nejlepší řešení...a když nám ještě nabídli obřad, tak jsme si řekli vlastně proč ne.....vy jste tam měli taky obřad? celkem si nedovedu představit jak by to tam mohlo vypadat s obřadem....a mužu se zeptat na kolik vas to tam tak zhruba vyslo???diky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dzejn123 Meli jsme hostinu na hotelu rusava i ubytovani... Vyhoda je ze kamaradi mohli spat v chatkach za mysli 200 na noc i s povlecenim. Obrad tam jde taky, nechteli jsme. Obrad jsme meli na zamku v Holesove. Ve vybranych terminech neplatis nic mimo tyhle terminy se plati poplatek 1000kc. Co se tyka financi za hostinu a raut mrknu se ti doma. Meli jsme cca 60 lidi na obed i vecerni raut. Alkohol jsme si mohli prinest svuj ale muselo se od nich vzit vino, docela slusne, a asi 2 flasky tvrdeho.
Odpovědět
My jsme tam teda s komunikací neměli problémy, všechno v poho. To teda koukám... A zrovna v našem případě jsme tam měli svatbu my a ještě jedni. takže dvě svatby v jeden den. Docela jsem z toho měla lufty, že to bude naprd, ale ujišťovali nás, že to zvládnou a že už tam takhle dvě svatby měli. Takže jsme do toho šli a paráda. Druhou nevěstu jsem pouze zahlídla jednou a to asi jen proto, že jsem chtěla vědět jak vypadá :-D a svatebčany z té druhé svatby jsem neviděla myslím ani jednoho a to jsme byli hodně i venku. Vlastně jsme o té druhé svatbě ani nevěděli, takže nám připadalo, že tam jsme stejně sami :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o svoji zkušenost s Příleským Mlýnem, kde jsme chtěli uspořádat svatbu! Majitel, na první pohled velice vstřícný naslibuje hory doly, ale tím to končí! Po slibu, že pošle cenovou nabídku na naše požadavky přestal komunikovat, vždy jsem se mu snažil třeba týden dovolat, než telefon zvednul s nějakou výmluvou (že musel škrábat brambory, že rozvážel obědy, že mu nefunguje fax ...) nicméně po domluvě vždy slíbil, že věc ihned vyřeší, to se opakovalo celkem 4x a nikdy nic neposlal! Rozhodně se doporučuji panu Boucníkovi a Příleskému mlýnu vyhnout, ať Vás to nestojí, tak jako nás, zbytečný čas!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?