Svatba v Praze-východ, okolí Velkých Popovic, Říčan

Ahoj slečny a paní, ráda bych si přečetla vaše zkušenosti se svatbou v okolí Velkých Popovic, Říčan atd. Od fotografa přes místo obřadu a hostiny až po vizážistku, květinářku, prstýnky, hudbu, oznámení.... No prostě všechno, co se Vám líbilo a můžete doporučit :-)
Odpovědět
1
2
Ja doporucuji zamek Berchtold (na obrad i hostinu)! Skvely servis, vyborne jidlo, krasne prostredi - meli jsme tam prenadhernou svatbu a hoste (jak cesti tak zahranicni) byli nadseni! Taky doporucuji pani Lenku Ecerovou, ktera ma na zamku kadernictvi. Pak bych doporucila kvetinarstvi ve Strancicich. Fotografa mi sehnala pani Langova ze zamku (pan Kral) a taky jsme byli moc spokojeni. Pani matrikarky ve Velkych Popovicich taky musim jen a jen vychvalit! Moc ochotne, nic nebyl problem (a to me velmi usnadnilo zivot, jelikoz jsem svatbu organizovala ze zahranici).
Odpovědět
Profilova fotka
Já na obřad můžu doporučit Kostelec nad Černými lesy. Jinak pokud jste při penězích, tak je krásný hotel v Popovičkách.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@kb86 My jsme zažili na Berchtoldu jednu ne zrovna povedenou svatbu, tak se toho trošku obávám :-( Navíc na jejich stránkách není ani žádný ceník, myslíte, že bych se mohla zeptat na kolik Vás vyšel obřad a hostina? Pochopím, jestli se Vám nebude chtít odpovídat, jen mě to tak orientačně zajímá. Například Štiřín nabízí obřad za 15 nebo 10 tisíc (podle toho, zda bude na zámku i hostina), ale pronájmy sálů a salonků jsou tak neskutečně drahé, že se mi nechce věřit. A Dům Atis to se 44 000 za pouhý pronájem taky trošku přehání :-)) Paní matrikářky ve Velkých Popovicích znám osobně (to víte, jedna vesnice :-D) a jsou fakt moc milé, chápu vaši spokojenost :-) Jinak teda smekám s tou organizací ze zahraničí! To jste si určitě užili :-(
Odpovědět
@amylee13 Já určitě můžu Berchtold jen doporučit (až na restauraci, tu teda ani omylem :-D pokud se teda za ten rok něco extrémně nezměnilo). Na Štiříně jsem se byla podívat a mluvila jsem s paní, co má obřady na starosti a hodně mi to zklamalo, přístup byl naprosto otřesný, hlavně vzhledem k ceně, které za to vše chtějí. Jinak veškerý info o ostatních dodavatelích mám u sebe na profilu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 a ty Popovičky jsi nezkoušela?
Odpovědět
@hannnahs Tak určitě bychom jídlo nejdříve vyzkoušeli, před dvěma roky jsme byli na svatbě, kde měli cattering vlastní a nebylo to moc povedené. Jako jídlo fajn, ale tak nějak divně dochucené, no určitě nic, co bych si za ty prachy představovala :-| Ale každý mi ho doporučuje, až na Tebe, i co se týče jídla, tak já už jsem z toho na větvi teda 8-(
Odpovědět
@chris_n No Popovičky jsem nezkoušela :-( jezdím skoro denně kolem, ale to budou šílené ceny a třeba obřad bych tam mít třeba nechtěla a abych si zaplatila pálku jak na místě obřadu tak na místě hostiny a party.... :-( Mít peníze, tak rozhodně neváhám, vypadá to tam opravdu nááááááádherně! Moc krásné, fakt...
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 @amylee13 mě posílali opravdu hrubou nabídku okolo 1200 na osobu. ale nevim jestli to bylo i s obedem nebo bez. Ale bylo to bez obradu. My měli obřad v Kostelci, a jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 ja tam byla jen okolo na kole.. a musím řícct, že mě to vůbec nezaujalo. Ale asi to chce mít podrobnou zkušenost. mě tam ten personal přišel dost odměřený
Odpovědět
No tak na personálu zrovna dost záleží :-| A za co by mělo být těch 1200/os, když ne za oběd? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popovičky můžu jen doporučit. Snad nejhezčí místo na svatbu, které jsem viděla. Obřad je myslím za 5000,- a ceny za jídlo nejsou taky zas tak vysoké, záleží jakou má kdo představu. x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, rád bych vám nabídnul prostory našeho hotelu. Svatby pořádáme již 20 let. Přeba vám naše zkušenosti příjdou vhod. Reference naleznete na našem profilu. Budu se těšit na setkání.
Odpovědět
@06kristy06 Tak obřad bych tam asi mít ani nechtěla, ale jinak se mi ty prostory moc líbí :-) jezero, příroda, krásné venkovní sezení.... Tys tam měla svatbu, nebo jsi na nějaké byla? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 asi jsme se nepochopily. To mělo být na osobu na den za svatbu. JInak o personálu jsem mluvila směrem k Berchtoldu
Odpovědět
JO takhléééé :-) No tak dělají tam dvě známé a jestli jsi narazila na ně :-D tak to jsou s odpuštěním.... nevimco... Pipiny prostě :-) tak to chápu... Pro nás je ten Kostelec kouda už z ruky a ženil se tam přítelův bratr, takže.... proto hledáme jiné místo, ale moc jich tu není.. Berchtold se mi líbí, ale je fakt, že tam nemám dobrou zkušenost (někdo zase vychvaluje do nebes) a Popovičky jsou sice moc hezké, ale na obřad zas tak úplně nééé :-( Díky moc za pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 já v hotelu pracuji a právě proto tu svatbu mít nemůžu. Pokaždé když vše připravujme tak jen tiše závidim :-N. Plánuju svatbu příští rok a ještě jsem nenašla žádné místo co by mě alespoň zaujalo ;-(
Odpovědět
@06kristy06 Počkat jak nemůžeš? :-( To mě mrzí... Takže fakt s čistým svědomím doporučuješ, jo? :-) A co přesně v hotelu děláš?
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 Zkus se podívat na Zápy, statek Na Stránce...já tam mám svatbu za týden...zatím jsme se vším spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě Všetice (vše na jednom místě), sice je to trochu dál od V.Popovic (je to Benešov) ale naprosto luxus! Fotografka Lenka Seničová, to je prostě skvělá ženská a s ní se nenudíš :D a vizážistka Romana Čížková. Ta udělá z každého princeznu :) Lenka s Romanou se znají, takže tím je to ještě suprovější, že se doplňují :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 No spíš by mi to bylo nepříjemné, kdyby mě obsluhovali kolegové a kamarádi. Ale všichni kdo, tu měli svatbu byli opravdu spokojeni. Pracuju na recepci. Na zápi už jsem koukala, ale mají na příští rok plno. Psala jsem na statek újezd, ale zatím nikdo nenapsal.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@amylee13 Ahoj, můžu se zeptat, v čem byla ta svatba na Berchtoldu "ne zrovna povedená"? Vybíráme místo, Berchtold nás láká a zatím jsem nenarazila na jedinou negativní info, tak by mě zajímalo, co se tam nepovedlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Ahoj, napiš prosím, proč nedoporučuješ restauraci. Uvažujeme o obřadu na Bertcholdu a někteří hosté budou z daleka, tak by fajn mít vše na jednom místě, abychom už pak nikam nepřejížděli. Na restauraci jsem zatím našla jen pozitivní ohlasy, ale nerada bych pak byla překvapená.
Odpovědět
Zdravím :-) restauraci nevím, vůbec jsem tam nebyla, slečna, co se tam vdávala měla vlastní cattering, ale nelíbily se mi prostory uvnitř. Všechno hrozně stísněné a v tom vedru tam bylo na umření. Jinak obřad venku v tom zámku bych i chtěla, ale vnitřní prostory mě hrozně zklamaly, ale třeba to neměli jen dobře uspořádané... Jděte se tam podívat a ochutnat jídlo, v tom vám neporadím :-) taky záleží pro kolik lidí to plánujete...
Odpovědět
Profilova fotka
@amylee13 Díky moc. Samozřejmě se tam pojedeme podívat. Na obřad se mi to zatím líbí, právě i v tom, že je tam hezké prostředí venku, ale i pěkný sál uvnitř, kdyby nevyšlo počasí. Na spoustě míst bývá buď jedno nebo druhé, tady se mi líbí obojí. Ale podle fotek to samozřejmě nejde úplně poznat. O hostině ještě rozhodnuto nemáme, z toho mám právě taky obavy, že bychom se tam nevešli. Ani počet hostů ještě nemáme definitivní, určitě to bude do 50, možná i míň, ale i tak se mi to zdá na ty prostory hodně. Tak možná jen obřad a hostinu jinde, no uvidíme, až to uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Ahojky, jestli také mohu přispět do debaty...:) My máme svatbu na Berchtoldu a budeme mít okolo 60lidí, spíš víc...Byla jsem přítomná na svatbě a okukovala, kde bylo 75 lidí na hostině a nebyl nejmenší problém. Prostory jsou krásné...když jsme se o to začali zajímat víc...paní Langová nám na vlastní oči ukázala, jak bude vypadat rozložení stolů na rauty a na hostinu...Kde má stolek DJ...prostě úplně vše a se vším ochotně pomůže a poradí...za nás palec nahoru...viděli jsme se s ní několikrát a vždy z ní máme skvělý pocit...zahrada je krásná, prostorná a už se nemůžeme dočkat, až to vypukne :) Jinak co se týče restaurace, tak kuchař má 5* - se svou svíčkovou prý vyhrál nějakou extra soutěž v čr :) A jídlo podle zkušeností vynikající :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca89 No tak to jsi mě moc potěšila. My se tam jedem podívat příští neděli (v sobotu tam mají svatbu, takže některé prostory budou uzavřené - není to náhodou tvoje svatba? :-). Zatím pojedeme jen na čumendu, a pak uvidíme. Už jsem mluvila s paní Langovou a taky mi říkala, že 50 lidí by nebyl problém. Spíš je problém s termínem, ten, který se nám líbí nejvíc (na den přesně rok po zásnubách) je už bohužel rezervovaný i se dvěma náhradníky, takže to asi neklapne. Ale zase datum není to nejdůležitější, takže když to tam bude opravdu to ono, tak holt bude svatba jindy. Držím pěsti, aby ti všechno klaplo, a už se těším na tvoje fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia ahoj moni :) nene naše svatba je až 20.9. :) ale tuhle neděli se tam jedeme mrknout na schůzku s DJ a ukážeme mu prostory a tak :) určitě si nechte od paní Langové ukázat i prostory - sály nahoře - pro představu...zahrada nemá chybu :) ježiš, já se nemůžu dočkat! :D :D :D budu tě sledovat , jaké místo si vybereš :)) a s datem mas pravdu...my se zasnoubili v červnu a svatbu jsme naplánovali na září ... po roce a čtvrt...máme rádi počasí tak akorát, žádné 40 stupňové horko ani -10...tak jsme zvolili září ... a prd se stane ;) k tomu datu si uděláš vztah velmi rychle :) neboj se ničeho :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca89 No já to taky moc neřeším, jestli to bude do roka nebo ne, spíš to první vybrané datum je opravdu přesně na den shodné se zásnubami, tak to se mi na tom líbilo. Bohužel se holt líbí i jiným nevěstám :-) Ale když to nevyjde, nevadí, místo svatby je mnohem důležitější. Jinak doufám, že ty horní prostory uvidíme, i když tam paní Langová nebude - právě o těch mi říkala, že budou v sobotu zavřené, tak ať radši přijedeme v neděli, abychom je viděli. Ale ona tam nebude, sice se nabídla, ale zase mi to přišlo zvláštní si s ní domlouvat rovnou schůzku, když tam jedeme úplně poprvé. Když se nám tam bude líbit (jakože určitě bude) a uděláme si o tom už konkrétnější představu, tak se s ní domluvím hned potom. Nemáme to zase tak daleko, tak tam můžeme jet kdykoliv znova. Teď jen doufám, že mi někdo do příštího týdne nevyfoukne i ten druhý termín, to už by mě fakt mrzelo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca89 Jé, no to je sranda, dneska jsem si od jedné nevěsty uložila tip na kadeřnici a vizážistku a teď koukám, že jsi to taky ty :-) Fotky na stránkách má moc hezké, a i tvůj účes ze zkoušky je nádherný, i když já budu chtít vlasy vyčesané. Akorát mi přijde celkem dost drahé líčení a účes pro svatebčany (pro nevěstu je cena naprosto OK). Chtěla bych, aby kadeřnice případně učesala a nalíčila i maminku a třeba svědkyni, když budou chtít, a ne že bych do nich tu částku nechtěla investovat, to mi samozřejmě nevadí, ale třeba maminka se nelíčí a nějaké větší líčení chtít asi nebude, a s vlasy to taky na žádné velké tvoření nebude, stačí foukaná (krátké vlasy), a za to se mi to zdá celkem dost, hlavně u toho líčení, jinde jsem viděla ceny o dost nižší. Ale v celkovém rozpočtu to bude už kapka v moři, tak je to vlastně jedno :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?