Svatba v penzionu Bezdrev (JČ). Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto penzionem??? :-) chceme tam mít i obřad i hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, připojuju se k dotazu, taky zvažuje, že bychom tam měli hostinu :-) Co jsem se dočetla tady, tak v min.měly holky jednu negativní zkušenost - že ačkoli měli zamluvený celý penzion, ubytovali tam v termín svatby úplně jinou skupinu na úkor toho přesunuli celou hostinu jinam. Ale pak tu byla jiná nevěsta naprosto spokojená. Byli jsme se tam už podívat, škoda toho jednoho pokoje, kde je cítit septik :-( takže jestli tam chcete ubytovat i hosty, počítejte s 27lůžky.. Jo a druhá věc, já jsem chtěla ladit hostinu do fialova, ale ten interiér už to jaksi nedovoluje. Musela by být oranžová...
Odpovědět
Profilova fotka
@hanci_ my jsme tam byli dneska a septik jsem necítila. Moc se mi to tam líbí, tak uvidíme. Akorát mě trošku mrzí, že vůbec nevíme ceny..víme jen cenu za ubytování, ale co se týče jídla a pití, nejsme z toho moc moudří. Pán nám řekl, že máme počítat okolo 1tis. na osobu se vším.
Odpovědět
Holky pošlete mi mail, my jsme měli svatbu v penzionu před čtyřmi měsíci, tak vám můžu poslat menší sloh, co jsem pro zájemkyně na beremku vytvořila. Mám tam všechno včetně kalkulací a recenze ;-) Jinak tam nesmrdí septik, ale ten rybník. Jsou dny, kdy fakt smrdí hodně (na naší druhé návštěvě penzionu to byla síla...), ale při svatbě to naštěstí bylo ok :-) Jo a my měli výzdobu zeleno oranžovou, takže v tom jsme problém neměli. Jedna nevěsta tam měla růžovou výzdobu a bylo to pěkné.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@balet Děkuji za informace....jen se zeptám, v tom pití byl i tvrdý alkohol?
Odpovědět
JJ byl v tom tvrdý alkohol. Bylo to veškeré pití za celý den - přípitky, nealko, kávy, panáky, koktejly (nutno podotknout, že večer tam bylo přes osmdesát lidí...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@balet aha aha...děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My měli svatbu v penzionu Bezdrev letos a hlavní problém byl v paní Zítkové (provozní). Její ochota a vstřícnost se blíží nule a i přesto, že prostředí je pěkné ze svatby máme smíšené dojmy. Během večera nebyla schopná reagovat na potřeby hostů a co jsem jí výslovně neřekl, to neudělala. Její hlavní zájem je snadno si přilepšit a moc se nepředřít.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@balet Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o orientační kalkulaci v penzionu Bezdrev. Letos plánujeme svatbu a zvažujeme v tomto penzionu hostinu. Byli jste v tomto penzionu spokojení? Chutnalo Vám jídlo, jaká byla obsluha apod??M Děkuji moc. Simona K.
Odpovědět
@balet
Odpovědět
@balet Ahojky, prosím tě, kde najdu tu kalkulaci? Jsi strašně šikovná, že takhle pomáháš ostatním :-) díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, obracím se s prosbou o podrobnější informace ze svatby v loňském roce (2014), jaké máte zkušenosti? Jak hostina a večer probíhal? V čem byl zásadní problém ze strany obsluhy, provozní? Díky díky moc.!
Odpovědět
@balet Mohla bych prosím poprosit o informace ohledně svatby na Penzionu Bezdrev? Zvažuji toto místo. Děkuji moc
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?