Svatba v pardubicich

ahoj holky kluci, zasnoubenci, novomanzelata. planujeme svatbu na zari v pardubicich a vůbec se nam nedari si vybrat slusne místo na naší svatbu. chteli bychom něco ne u prostred města a ani nejak daleko od pardubic třeba tak do 15 km. radi bychom na miste měli aspoň zahradku ale jako zahradku a ne betonovy chodnik s lavickou a taky dostatecne místo na mokrou variantu, odpoledne nas bude az asi 65. je to docela problém najit něco vhoneho a slusneho v pardubkach. mate někdo prosim nejaky typ kde to uspořádat a nebo zkušenost z vlasnti svatby. diky za odpovedi a návrhy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Skvělé místo je v restauraci Na výsluní v Srchu. Pěkné venkovní prostředí i terasa a otevíratelná hala. Často tam hraji svatby a vše OK včetně kuchyně. Nabídka DJ odeslána :-) Pohodový večer přeje Zdeněk Jarolím
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme z Hradce Králové, hledali jsme něco v blízkém okolí a nakonec skončili na Bažantnici Polesí - Luhy u Chlumce nad Cidlinou. Můžete zkusit třeba Choltice, ty jsou hezký. Jezdíváme tam na pivní slavnosti. Nebo něco směrem na Chrudim.
Odpovědět
@jancabr moc dekujem za tip,kouknem na to a dame vedet kde zakotvime :-),diky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?