Svatba v Panenském Týnci, okres Louny. Máte zkušenost?

Profilova fotka
ahoj, v zaři by jsme se chtěli brát v nedostavěnem gotickém chrámu nemate nektera zkušenosti ? Mame starch ze špatneho počasi. A hledame i vhodneho fotografa. Dík Amelie
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Děkuji Lenko. Paní matrikářka říkala, že nad ninma drží ochranou ruku nakej jejich patron a , že na svatby tam neprší :-)
Odpovědět
ammelie: my jsme si to místo taky vybrali a nám říkala paní matrikářka to samý-min. rok na žádné svatbu nepršelo a bylo hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme nad Panenským Týncem taky přemýšleli, ale nakonec máme svatbu jinde. Podívejte se na: http://www.baladova-galeriesvateb.cz/... Tam je spousta krásných fotek z Panenského Týnce. Ach jo, tolik krásných míst a vdávám se jenom jednou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já jsem svatbu v Panenském Týnci zažila, vdávala se tam loni v létě sestřenice mého nastávajícího. Atmosféra chrámu je opravdu jedinečná, navíc se říká, že se tam sbíhají nějaké energie, takže místo i "nabíjí". Svatba tam byla kouzelná, jen je potřeba to před tím asi doladit, mě například zarazilo, že tam neměli žádné lavičky, kam by se posadili alespoň babičky a dědové, pro které bylo stání při obřadě celkem náročné, ale třeba to jen neměli oni domluvený. Jinak paní martikářka je velice ochotná, také jsem ji kontaktovala (ale my nakonec budeme mít svatbu jinde) a zodpověděla mi všechny otázky. V případě nepřízně počasí je možné přesunout obřad do obřadní místnosti, která ale není příliš veliká (to bylo to, proč jsme se nakone rozhodli pro jinou variantu). Jinak fotky tam od tud jsou krásné, určitě koukni na odkaz od gabh (mj. Lenka Senicová bude fotit i nám, jejich fotky se nám moc líbí).
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám část e-mailu od p. Slanařové (tamní matrikářka), psala jsem jí v prosinci: Máme zamluvené jen termíny na 8.8.2008 na ostatní datumy je čas, zavolejte v polovině ledna 2008 a domluvíme se co dál. Do obřadky by se vešlo asi 30 lidí-odhadem,svatby jsou venku i v dešti pokud chcete Vy, jen v případě bouřky a velkého lijáku jsou v obřadce.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, děkuji všem moc za rady :-) termin máme zamluvený tak hurá do dalších příprav ! Děkuji i za odkaz na fotografa myslím, že máme rozhodnuto :-D Nevite kde v okolí Loun dělají vyborné svat.dorty ? Par dortů jsem kupovala v cukrarně na náměstí, ale vubec mě neuchvatili. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
No, cukrárna na náměstí, to je naprostý omyl, mají to tam drahé a nic moc. Pokud jde o svatební dort, tak chválí cukrárnu u Telecomu a pak z osobní zkušenosti mohu doporučit paní Čermákovou, cukrárnu má u koupaliště - výborné zákusky, mohu jen doporučit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít dorty od paní Suchopárové, máme s ní dlouholeté zkušenosti a dorty peče opravdu krásné...takže už jen vymýšlíme, které budeme chtít.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nevíte někdo o nějaké dobré restauraci pro svatební hostinu? Nejlíp okolo Panenského Týnce nebo Vranýho ...nemůžeme nic najít... :/
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky... od června nebo července 2010 by mala být v Panenském Týnci, právě kvůli svatbám otevřena nová restaurace i s penzionem, zatím je v rekonstrukci a mělo by to být přímo proti místní sokolovně. Sháním také prostory v okolí Loun na svatební hostinu, ale P. Týnec už je dost z ruky, když obřad bude jinde, takže nemám více informací, ale třeba místní matrikářka poradí, komu to patří, nebo ňáký kontakt. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Kamarádi, kteří měli svatbu v P. Týnci měli hostinu v hotelu Lány. Byli spokojeni. Na nás to tam ale je moc drahé, navíc máme svatbu jinde, ale také tak musíme spoléhat na přízeň počasí. Prostě MUSÍ být hezky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kolegyně z práce se taky vdávala na Panenském Týnci a hostina byla v Lounech v restauraci U Jíchů. Já jsem z Prahy, tak jsem jen valila oči na ty nízké ceny, jídlo bylo výborné, obsluha bezkonkurenční. Jediné co se mi moc nelíbilo, že mi to tam připadalo moc tmavé, trochu jako v kobce.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahojky, bratránek a i plno dalších lidí co znám, se zrovna v Panenském Týnci brali. Ani jednou se nestalo že by bylo ošklivo, krásný zážitek. Ač i přezto my svatbu máme jinde. Pro nás už je to moc okoukané! Pro ostatní jinak doporučuji! Fotograf je dobrá Baladová, a když bude mít plno jako v případě u nás, tak je ještě kvalitní fotograf z Mostu je to Fotostory, když dáš na seznamu. Držim palečky a ať se daří jak se dařit má!!
Odpovědět
Nám přestalo pršet 10 minut před obřadem. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, neznáte nějaký pension, zámek či hotel pro bezva svatbu v okolí Panenského Týnce? díky li
Odpovědět
Profilova fotka
@libor108 Ahoj,osobně jsem tam nebyla ale je to Penzion na pile,mají i internetové stránky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Dobrý den, teď jsem našla nedostavěný chrám v Panenském Týnci a velmi mě to místo okouzlilo. Jen bych potřebovala poradit. Koukala jsem se o dostupných místech na hostinu, to asi jako problém nevidim. Jen spíš mám problém budeme mít kolem 60-80 lidí a potřebujeme minimálně polovinu ubytovat, nevíte někdo o nějakém vhodném místě, kde se dá udělat zábava i přespání zároveň poblíž chrámu? Max tak 20km dojezdová vzdálenost. :) Budu moc ráda za jakýkoli názor. Děkuji a hezký den :)
Odpovědět
@14mispulka14 penzion u batousku malikovice, statek lunikov, pivovar zichovec - tam nevim jestli jebubytovani, trebiz
Odpovědět
Profilova fotka
@14mispulka14 Křižovnická bašta Tursko :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?