Svatba v Opavě a okolí

nazdárek slečny, plánujeme svatbu na 15.8.09 tak hledám další podobně postižené :-) abych v tom nebyla sama
Odpovědět
Ahojky, já bych chtěla také srpen v Opavě, ale mám problém s výběrem místa, jsme totiž z Brna. Děsí mě, že už nebude volno.
Odpovědět
to lucacegi: to se nám to hezky sešlo ... můj přítel je brňák. a kde přesně bys svatbu chtěla? přímo v opavě nebo na nějakém zámečku v okolí? máme jich tady docela dost ;-)
Odpovědět
Ahojky, no vic hlav vic vi, ne? :-) Ja bych právě chtěla na místě ne tak frekventovaném jako je Hradec, Kravaře, Raduň. Taky to bude větší svatba, tak i knajpa bude asi problém. Co vy?
Odpovědět
co myslíš pojmem větší svatba? kolik asi lidí? no, nás bude dohromady 50-60. máme to na zámku ve Velkých Hošticích, okolí je nádherné a 50m je hned kostel. chcete to mít v kostele nebo civilně?
Odpovědět
No tak to jsme se v počtu hostů pěkně sešly :-). Taky koukám, že zařizuješ s velikým předstihem. Neuvědomuji si, že je ve Velkých Hošticích zámek, musím se juknout na net. My každopádně civilni. Dnes jsem si zamluvila 8. 8., v pátek se rozhodne, zda se nám bude líbit vybrané místo. Focení ale chceme v Arboretu. V kolik to máte hodin? Překvapilo mně, že mimo Opavu to nejde dříve než po poledni.
Odpovědět
co nejde dřív než po poledni? my máme svatbu v kostele, takže se v civilních svatbách nevyznám. A jaké místo jste si vybrali?
Odpovědět
Ahoj, vybrali jsme zámek Kocharowski-Loděnice. Na místech, které jsou mimo Op, ale spadají do opavské matriky, se oddává až od 14h. Co už máte zařízené Vy? Jsi z Op nebo právě z Hoštic? Jsem ráda, že je tu tolik rad na všechna svatební témata, že se nevěsty podělí a vše proberou. Byla jsi už v Op na šaty?
Odpovědět
no, my máme kostel, restauraci na zámečku, fotografa, kamaramana a zítra mi kamarádka pošle kontakt na muziku, co ji hrála na svatbě. šaty zatím neřeším, pořád doufám, že ještě nějaké to kilo shodím, ale vlastně ani nevím, kdy se šaty mají začít vybírat.
Odpovědět
Mohla bych tě moc poprosit o kontakt na muziku, resp. stačí název.To teď řeším jako první. Myslela jsem si, že na šaty je čas, ale bylo mi řečeno, že už teď se zamlouvají na celý rok. Už jsme oběhla Opavu salóny a úprava šatů je stejně až týden před, takže já už jen formuju postavu do těch mých vysněných a vybraných:-)
Odpovědět
no, je jedna vynikající skupina jmenují se Carolineband ... mají webovky, a slyšela jsem na ně jenom samou chválu, ale na nás jsou moc drazí, a pak je skupina z Dolního Benešova - Nafest band ... ty měla na svatbě kamarádka a byli skvělí. s těmi šaty jsi mě zrovna neuklidnila ...
Odpovědět
mysulko007, neboj, ty sve si sezenes, opavske salony mas obehle za jedno odpoledne. dekuju moc za tip. Mohla bys me rict, resp. napsat do IP kolik si rekli. Pritel, co ma, na rozdil ode mne, hudebni sluch, poslouchal nahravky na na netu od ruznych doporucovanych kapel a dost se nekdy zhrozil, tak se dost bojim, co nakonec bude. Odkud vlastne jsi?
Odpovědět
já jsem z Kozmic ( je to vesnice hnedka vedle Hlučína) ... děkuji za uklidnění se šaty. proč máš v profilu, že jsi svatbu měla 1999?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, ja jsem nic v profilu nezadavala, musim to tam poopravit, diky za upozorneni. Kozmice znam. Z lidi jen jednu pani. A v Dolnim Benesove je taky salon, jsem cetla na netu, to mas i bliz, no nevim ale, co tam je.
Odpovědět
V Benešově je svatební salon? To slyším prvně? Kde prosím tě? Jen vím, že v Benešově je úžasné květinářství, zrovna dneska jsem si tam byla rezervovat datum pro svatební dekorace a kytice atd.
Odpovědět
týý lucacegi ... můžu se zeptat kolik ti je let a jak dlouho jste s přítelem? já jen, že si tady na beremsku připadám skoro jako exot
Odpovědět
holky pojdte pokecat do srpnu 2009, tam je nas vic :-) ;-)
Odpovědět
Cauky mysulko, proc jako exot? Me je 26, mojemu 30 a jsme spolu ted intenzivne 3 roky. Zname se 6, dlouha historie. Pokaldam tu samou otazku tobe:-) Nikdy bych nerekla, ze se vdam v 26:-) Je to to Kvetinarstvi na hlavni ulici po prave strane smerem na Opavu? Takova jako samostatne stojici garaz? Do Benesova jezdim kazdy ctvrtek. Jakou mate nakonec kapelu?
Odpovědět
no, jen tak ... mě bude 22 a příteli 28, v den svatby spolu budeme 2 roky a 3 měsíce. Jo, je to to květinářství, dneska jsem si tam vyzvedla kytici mamce k narozeninám a je nádherná. Hudbu zatím nemám, mám jich pár nezávazně zarezervovaných a budu se chodit dívat až budou hrát na plesech nebo na nějakých akcích. Co děláš v Benešově?
Odpovědět
Ahojky, nemyslim, ze jsi za exota, protoze je ti 22 a znate se kratce. Delka vztahu ti nezaruci, ze je to naporad. Nevadilo by ti mi napsat, o ktere kapely jde? Treba radeji do IP, mame jiny termin, tak si nepolezem do zeli :-). Moc by meto pomohlo. O Nafest Bandu jsme slysela samou chvalu. Jezdim 1x tydne do Benesova do MSA. Do kvetinarstvi se mrknu, treba budou lepsi ceny nez v Op a hezci veci. Prekvapuje me, ze se ti podarilo je nezavazne rezervovat, ze jeste nebyly zadane, vsichni me strasi, taky bych je chtela videt nekde hrat.
Odpovědět
Jména kapel ti napíšu co nejdříve, jen je od mamky zjistím. Já dělám v Benešově v pekárně hnedka vedle MSA :-D A do toho květinářství zajdi, hnedka mi ukázali různá alba a slečna byla moc milá a ochotná.
Odpovědět
Dneska to budu obvolavat a predbezne rezervovat. Zajdu tam, jakmile budu mit cas. Napisu ti nejake veci radeji do IP, at nemenime tema.
Odpovědět
tak jsem se dnes chtěla kouknout do nějakých svatebních salonů a pozjišťovat a dopadlo to zajímavě. v první půjčovně byl majitel lehce opit a těžce mi vnucoval šaty s tím, že mi všechny sluší a že moc přemýšlím a že to dopadne špatně, když si šaty nepůjčím u nich. druhá půjčovna pocházela asi z doby před revolucí a paní prodavačky taky. nakonec jsem zavítala do svatebního salonu Paris a hned jsem věděla, že to bude to pravé ořechové ... slečny byly milionově příjemné, šatečky nádherné ... a tak jsem si hned jedny zarezervovala. jen se mi asi o zkoušení šatů bude dneska i zdát. co ty? jak jsi na tom se šatama?
Odpovědět
Teda, to jsi neměla moc příjemný zážitek ze zkoušení. Byla jsi v salonech v Ostravě? Já prošla všechny opavské: Daja, Isabel, jeden v Kylešovicích a Bellu na Dolňáku, pak jela do Ostravy do Dajy a Angeliky. Daja-moc milé paní, ale hend řekly, že co já chci, je jen v Ostravě v Daje, v Isabel jen klasika a žádný výběr, kočka milá, vešla jsem do Belly a tam měly šaty, které mluvily za vše, konečně to, co jsme chtěla. Daja v Ostravě, malý výběr, mají dvě pobočky, ta menší je marná, Angelika perfektní, výběr ze 750, pan majitel byl příjemný, ale bylo pořád cítit, že jede na kšeft, všude ti říkají, jak ti to sluší ve všem a přikyvují tomu, co ty říkáš. Tam jsme si vybrala druhé favoritky. Já jsme byla nadšená z Belly v OP, protože paní, ačkoliv bylo už pozdě odpo, nosila ochotně všelijaké a oblékala mě, objednala mi několikery šaty i z jiné pobočky, takže mám zaplacenou zálohu a definitivně mám rezervováno a vybráno. Ceny ovšem nemalé, ale stojí ta kvalita a krása za to. O šatech se mi zdálo tak týden:-) Mamka i tchýně mi radily bílou barvu, ale já věděla, že chci šampaň. Vybírala jsem sama, vím, co mi sluší a mám ty své vysněné. Takže ty tvé jsou už definitivní?
Odpovědět
tys byla vybírat i s tchýni? přestože já s tchýni problém nemám, je to super ženská, šaty bych s ní nevyíbírala. Šaty už mám definitivní a zakázala jsem si koukat na netu po dalších šatech nebo chodit po půjčovnách. Nemám je v klasické zářivě bílé, ikdyž jsem je chtěla ... mají odstín nature white, takové lehounce do krémova. jestli se chceš kouknout, tak se jmenují Hechizo od Pronoviasu
Odpovědět
byla jsem vybírat sama, ale měla jsme nafocené nějaké šaty a diskutovala jsem s mamkou a tchýní barvu. Hechizo jsou krásné, viděla jsem. Já mám Felicia od La Sposy 2009, nic je nepřekoná. Od začátku jsem věděla, že chci takovou linii, jako mají, upnuté až k bokům, a pak hodně bohaté, mám šampaň. Jsou také v zářivé bílé, ale šampaň byla jasná volba. V salonech se divily, že vybírám sama, ale já to tak mám nejraději. Moje budoucí tchýně je taky super, sice máme odlišný vkus, ale normálně si to řekneme, když se nám něco nelíbí, to hodně oceňuji, žádné předstírání.
Odpovědět
Čauky, koho jsi tedy zvolila? Taky jsme dostala ti na Aloise Weisse, že je skvělý. Já si vybrala KR Combo z Ostravy, viděli jsme je hrát všechny písničky a jsme moc spokojení, hlavně je to živá hudba a skvěle umí rock.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?