Svatba v okolí Klatov

Profilova fotka
Dobrý den, děvčata potřeboval bych poradit s výběrem místa na svatbu v létě. Zkoušela jsem statek v Újezdě, ale tam už mají bohužel plno (to jsem normálně obrečela..). Sháníme nějaký pěkný penzionek, statek nebo nějaký areál, kde by se dalo i ubytovat (cca 25 lidí). Může to být směr Plzeň, Domažlice, Strakonice nebo třeba Železná Ruda....Předem děkuju za každou radu nebo tip :-)
Odpovědět
Zkuste toto, kamarádka tam byla teď o víkendu a byla nadšená, jak tam neustále vylepšují servis. Před 3 lety tam měla svatbu a super. Statek česká lípa Myslovice - https://www.facebook.com/Statek.ceska...
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, děkuji, to vypadá také zajímavě! Dokonce máme v Myslovicích příbuzné od přítele :-D
Odpovědět
nemáte zač :) majitelé si zakládájí na perfektním servisu, kvalitním jídle a píti. Vše mají od ČR dodavatelů, jak vybavení atd.. hodně mě to zaujalo. Svatbu máme naplánovou sice jinde, ale na víkend tam určitě vyrazíme :) z Plzně to máme kousek.
Odpovědět
Profilova fotka
@ssvspetra Dobrý den, mrkněte na Dvůr Krutěnice. Velký areál, krásné místo na obřad s výhledem a celkově opravdu moc pěkné :-)
Odpovědět
Dvůr Krutěnice můžu doporučit na 100 %, nádherné a klidné místo, ubytování pro hosty, bezchybná gastronomie a úžasná paní ředitelka jako bonus :-) Hodně štěstí při shánění!
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, ten Dvůr Krutěnice vypadá také moc hezky! Tak máme možná vybráno, snad budou mít ještě volné termíny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za nás určitě doporučuji Zámek Hrádek. Spolupracujeme s nimi a vždy vše super! Pokud byste měla zájem využít našich služeb, neváhejte nás kontaktovat. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
@eventista Zámek vypadá opravdu nádherně, ale obávám se, že to už bude mimo naše finanční možnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím, že Vás to vyjde finančně stejně jako Krutěnice, jen kvalita bude vyšší...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?