Svatba v okolí Brna s ubytováním

Dobrý den, byla bych moc vděčná, kdybyste mi dali nějaké tipy na svatbu v okolí Brna (ideálně ve stodole či statku) pro cca 15 lidí i s ubytováním. Děkuji moc 🙂
Odpovědět
@xslecht Ahoj, muzu ti sem napsat mista, na ktera jsme se byli podivat, nebo jsme si nimi aspon psali. Jako prvni bych oslovila Kadlcuv mlyn. Je to v Marianskem udoli. Moc pekne, ale prave pro nasich 75 lidi male. Do 30 - 40 bych rekla ideal. 🙂 Pak sem koukala na web kamjinam - nevim zda maji ubytko. Primo v Brne jsme zvazovali Dvorek pod Petrovem - taky bez ubytka, ale par kroku dal najdes plno hotelu. A jeste jsme koukali na statek Samsara. Ten se nam libil moc, ale je to drazsi misto hlavne co se tyce cateringu a take jsme neustale museli uhanet odpovedi.
Odpovědět
@hajkovka Na Samsare meli svatbu kamosi a bylo to tam uplne uzasny! Nadherny prostredi, priroda i interiery. Taky jsme ji meli v hledacku, ale bohuzel pro nase potreby maji dost malou ubytovaci kapacitu.
Odpovědět
@rheb ano, byli jsme tam taky a prostredi je to moc pekne. 🙂 za nas take mala ubytovaci kapacita, plus vyse uvedene. 🙂
Odpovědět
@hajkovka Dekuji,tam jsem psala,jen mi to prislo dost drahe a urcite nebudeme potrebovat pronajem celeho penzionu🤔
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste "Hálův Mlýn" za Veverskou Bítýškou, nebo "Ranč U Jelena" Mokrá-Horákov. Jirka
Odpovědět
@jirkaitl Dekuji za tipy,mate nekdo zkušenosti s rancem u Jelena,prosim? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@xslecht Mám, kamarádka tam měla svatbu a super. Personál moc milý a ochotný, krásné prostředí a super pštrosi 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, za náš svatební vyhledávač bych doporučila Sklep Na Vyhlídce, Kadlcův mlýn, Statek Samsara nebo Penzion Kovárna. Pokud byste měla zájem, tak bychom Vám rády doporučily náš svatební vyhledávač, přes který můžete zmiňované podniky rovněž kontaktovat. Najdete tam další dodavatele, kteří vykonávají svou práci ve Vašem okolí. Hodně štěstí! 🙂
Odpovědět
Ovčí terasy Němčičky
Odpovědět
Děkuji všem 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@xslecht Prosim jaka byla cena te Samsary? Hledam info a nenachazim, ani zadne fotky 😞 Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy82 Pokud byste chtěla, můžu Vám poslat do emailu poslat cenovou nabídku, kterou nám poslali letos v září, nakonec jsme se ale rozhodli pro jiné místo.
Odpovědět
Článek se načítá
@kristy82 Samsara je opravdu krásná, nájem byl v pohodě, ale catering je opravdu přepálený a pokud máte větší počet osob, tak se to tím opravdu prodraží. Nás to mrzelo moc, protože místo je to pěkné, ale už jen z principu u některých položek jsme si řekli ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?