Svatba v okolí Boskovic

Zdravím, chtěl bych se zeptat na organizování svatby. Zda není někdo z okolí Boskovic a měl někde poblíž svatbu a jak to vše řešil. Hledám hlavně místnost kde by se dalo tancovat tak pro 50 lidí. Budu moc rád za jakoukoliv radu. Klidně mi pište do zpráv, moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste v Boskovicích Lasákův mlýn nebo pak zámecký skleník, i zámecká restaurace má taneční prostor. Mimo Boskovice třeba Sudický dvůr. Se všemi místy spolupracuju, tak pokud byste potřebovali i svatební výzdobu a hlavně kytici, klidně se na mne obraťte. Ráda s Vámi něco vymyslím.
Odpovědět
Děkuji, nakonec to bude v Lysicích v hotelu :) a kytici bude ještě řešit, tak uvidíme ale zatím děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Lysice musím moc doporučit, je to tam fakt krásné a kapela /DJ má dokonalé zázemí.. Tady hrajeme moc rádi :-) Vejde se sem i větší svatba...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem ráda, že máte místo rezervováno, to jsou vždy peripetie :-) Mrkněte třeba na můj web pro květinovou inspiraci,ale vždycky se snažím vymýšlet květinové originály dle osobností nevěsty a ženicha. Když tak se ozvěte, termíny se mi začínají docela rychle plnit, tak abychom vše v klidu naplánovali. Krásný den přeji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?