Ahoj, mám prosbu. V létě máme svatbu v lesní vinárně Na Resslu, nemáte někdo zkušenosti? Především s hostinou..dnes jsem se nepřímo dozvěděla, že velmi rádi připisujou dost čárek, není to asi nic neobvyklého, ale i tak bych si ráda poslechla spokojenost/nespokojenost s touto restaurací.
Díky :-)
Zdravím, v sobotu jsme měli svatbu na Hněvíně a hostinu na Resslu, pokud můžu napsat názor za mě, manžela a 30 našich svatebčanů...tak jedním slovem KRÁSA...s přístupem pana majitele,jeho dcery, syna i obsluhy jsme byli max.spokojení...jídlo bylo perfektní...knedlíčková polévka, svíčková, večerní gulášek, obložené mísy, čokofontána s ovocem...včechno super...krásné prostory, příroda, čisté WC, pěkná výzdoba...čisté pokoje...nemám co dodat...klidně bych si to zopakovala :-)
Ahojky, poraďte, kde v Mostě udělat svatební hostinu cca pro 30 - 40 lidí. Přemýšlím o Širáku, Benediktu nebo Zátiší. Máte někdo zkušenosti? Kolik vás to zhura vyšlo? Nebo máte jiné tipy? Díky za info.
myslím, že všechny tři varianty jsou fajn, byla jsem na svatbě na benediktu i v zátiší a obojí bylo fajn a nevěsta se ženichem byli spokojeni v obou případech.. zátiší vyjde trochu levněji myslím ;-)
@mishicka12 Měla jsem svatbu 24.8. na Benediktu - za nás obrovská spokojenost. Komunikace s provozní v pohodě, obsluha na hostině bez problému - usměvavé a příjemné slečny. Co se týče jídla - nikdy se mi nestalo, že by mi tam nechutnalo. Bez tvrdého alkoholu jsme se vešli pod 1000 na osobou (oběd, nápoje, raut). Chtěli jsme mít hostinu a ubytování v jednom místě. Navíc Benedikt má sál s parketem a prostorem pro kapelu.
Kdyby naše svatba byla menší, Zátiší by asi bylo jasnou volbou. Měli jsme tam plno rodinných oslav, včetně poměrně větších. Při 60 lidech na oběd + cca 20 dalších na večer vyhrál Hněvín. Ale o Benediktu jsme také uvažovali, paní provozní také působila profesionálně a mile. A prostorově je na tom Benedikt samozřejmě ještě o dost lépe než Hněvín, parket je super.
Na Resslu osobní zkušenost se svatbou nemám. Jednou jsme tam měli slavnostní oběd a spokojeni jsme teda nebyli bohužel vůbec (r. 2009), možná jim jdou lépe akce typu svatba. Každopádně prostory jsou to nádherné pro podobné akce. A známí tam měli svatební hostinu a byli spokojeni. A to měli poměrně luxusní svatbu.
Holky, nevíte, zda je možné si na Zátiší donést pár vlastních lahví tvrdého alkoholu? Četla jsem, že některé restaurace to respektují, když tam mají objednaný oběd a raut. Díky za info.