Svatba v Karlových Varech

Ahoj holky, prosím o rady, které z Vás máte zkušenosti se vším potřebným :) Svatba bude pravděpodobně na Vítkově Hoře :) Doufám, že je to nejlepší co jsme mohli najít :D původně jsme chtěli svatbu v lese, na louce, statku, bohužel nikde nic :( pokud byste o takovém místě věděly, byla bych ráda, když mi pomůžete :) zrovna řeším květiny, kde nejlépe sehnat, chtěla bych jednoduché luční nejlépe, nebo něco na ten styl také i na stoly. Prosím za každou radu ohledně svatby ve Varech Vám budu nesmírně vděčná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martidudikova My jsme měli mít také svatbu na Vítkovce, ale měsíc před svatbou nám byl tak nějak zrušen termín. Nakonec jsme měli svatbu u Nejdku na zámku Lužec. Statky se přímo ve Varech shánějí těžko, už jsou hodně rozebrané. Fotime svatby a jedna nevěsta přesunula svatbu na příští rok, chtěla statek Jakubov a ten byl rezervovaný rok dopředu. Moc hezká je také farma Hory, tam jste nekoukali?
Odpovědět
na vše už jsem koukala, beznadějně plno :( teda já slyšela na Vítkovku jen samou chválu, ted abych se bála :(, jinak moc děkuji :) co květiny? ráda bych nějaké pokud možno levné a nevím kam zajít :)
Odpovědět
@sanndra na vše už jsem koukala, beznadějně plno :( teda já slyšela na Vítkovku jen samou chválu, ted abych se bála :(, jinak moc děkuji :) co květiny? ráda bych nějaké pokud možno levné a nevím kam zajít :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martidudikova To se nebojte...svatbu máte v červenci, to je ok (problém je kolem 20.6. to tam každoročně je velká akce, o které jsme nevěděli a pan majitel ji chce dát dohromady ze svatbou). Hezkou cenu mi tenkrát nabídla paní floristka na moskevské, pak byla v pasáži, ale kde je teď nevím. Nakonec jsem si vzala paní z Toužimi, která květiny doveze v den svatby na místo a zároveň mi aranžovala i sál. Doporučila jsem jí i nevěstě, co jsme fotili svatbu a tam jsem ji viděla i zdobit auto nevěsty a ženicha. Já jsem ji platila myslím 6 tisíc, ale měla jsem spoustu kytek a navíc růže. (moje květina, maminky, babičky, svědkyně, náramky pro družičky, několik korsáží, výzdoba stolu.....opravdu hromada květin :-) )
Odpovědět
@sanndra Děkuji :) moc jste mi pomohla :) tak už se nemusím stresovat že mi termín zruší :D
Odpovědět
Profilova fotka
@martidudikova to se určitě nebojte :-D Já vám dohodám květiny a pošlu kontakt, ať se můžete podívat
Odpovědět
@sanndra a Jaké jste to měli v Lužci? A nebylo to o dost dražší oproti plánované Vitkovce?
Odpovědět
Profilova fotka
@potuznikovam Kupodivu to dražší nebylo....jenom ubytování pro hosty bylo dražší. My jsme měli vypracovaný seznam z Vítkovky (jídlo, obřad atd) a to jsem v Lužci předala, jestli to nemohou "převzít" a ceny nám zachovali stejné, někde i levnější. Nakonec to vyšlo plus mínus stejně.
Odpovědět
Ahoj holky,prosím o radu kde ve Varech sehnat nějaké pěkné místo v přírodě jen na obřad.Farma Hory zamluvená,statek Bernard bere spíše celé svatby i s hostinou.Za nápady děkuji :)
Odpovědět
my budeme mít obřad v Perninku je to lesopark a je to tam krásné. Záleží jakou máš představu a kde přesněji by to bylo? Jinak i přímo ve Varech je dost pěkných míst různé vyhlídky atd :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?