Svatba v hotelu Štekl - Hluboká nad Vltavou

Ahoj, mate nekdo zkusenost se svatbou v hotelu Stekl na zamku Hluboka? Jak cela akce probihala a jake jste platili zalohy? Diky moc.
Odpovědět
Byla jsem tam na svatbe jako host a nevim.. je to tam takove zvlastni..
Odpovědět
Profilova fotka
Ten vlastní stejná společnost jako hotel Gold, kde budeme mít svatbu my :-) na Šteklu jsem nebyla, ale na Goldu jsem byla jako host a udělali tam sestřence moc hezkou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
My tam byli na svatební cestě. Líbila se nám kuchyně a služby. Není to pro ty, co nemají rádi "zámeckou romantiku" . To nám ale na svatební cestě bylo jedno. Užili jsme si to:-)
Odpovědět
No hotel vypada luxusne a z toho co jsme videli asi nema konkurenci na Hluboke, jedna vec co nas dost zarazila jsou jejich az nesmyslne vysoke zalohy, napriklad chteji zaplatit 90% zalohy mesic dopredu, vzhledem k tomu ze je to dost vysoka castka tak z toho nemame uplne nejlepsi pocit, na druhe strane svatba na Hluboke je draha v podstate vsude, takze jde jen o to jestli bude draha nebo super draha :-) Chteji 20 000 dopredu v okamziku, kdy si zamlouvate ubytovani a pak 90% z ceny pokoju, piti a jidla mesic pred svatbou, ma nekdo z vas podobnou nebo stejnou zkusenost? Asi by nebylo uplne fer porovnavat zarizeni, ktera nejsou na podobne urovni, je nam jasne, ze hospoda v nejake vesnici bude chtit jen zalohy minimalni nebo zadne, ale mela nektera z vas svatbu v 4 nebo 5* hotelu treba v Praze nebo nejake podobne lokaci a chteli tam takovehle brutalni zalohy?
Odpovědět
@janneys maji v tom hotelu gold taky takovehle podminky, co se tyka zaloh?
Odpovědět
Profilova fotka
@magecarin jj, my budeme skládat zálohu 80% tuším ;-) také měsíc dopředu ;-) je to normálka v takové lokaci, mě to nijak nezarazilo. Přeci jen Hluboká i Český Krumlov jsou dost žádané lokace a oni si tím termín pojistí. Navíc zásoby musí nakoupit také dopředu.
Odpovědět
@janneys hmm ok, diky za odpoved, zda se nam to dost, z principu nemame moc radi davat v podstate vsechny penize predem, protoze pak neni moc motivace, aby poskytli nejaky solidni servis, na druhe strane snad to bude ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@magecarin Tak sestřenka to dávala také a servis měli super :-) i výzdobu jim zajistili moc pěknou ;-) Nemuseli ani nic shánět, vše jim tam dodali a udělali.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, Štekl, tam jsem dříve pracovala, určitě budete mít krásnou svatbu, ten hotel je opravdu výjimečný svou lokací a vzhledem, na svatbu naprosto jak dělaný. Pevně věřím, že budete moc spokojeni se službami a nebudete vysoké zálohy litovat :-)
Odpovědět
Diky vsem za odpovedi, taky pevne verime, ze to tam bude prima :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?