Svatba v hotelu Grand Řevnice u Prahy. Máte informace?

Profilova fotka
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s tímto hotelem na svatební hostinu? Zajímá mě hlavní jídlo, a také dispozice prostor, jak a kolik se tam vejde lidí ;-)
Odpovědět
Ahoj Sarinko, tak uz mate zase iny objekt?? Ja vcera nasla super konferenci sal v Pruhonicich a teraz cekam na odpoved :)
Odpovědět
Hotel Grand myslim na svatbu nic moc, teda zalezi, co hledas, ja jsem tam byla akorat na predvadeci akci Zepteru s nasi babi, ale moc me to tam teda nenadchlo, je to tam takovy zasly, ale jidlo jsem nechutnala, treba dobre vari
Odpovědět
Profilova fotka
Taky myslím, že na svatby nic moc a ještě u nádraží - kdyby jste tam chtěli i ubytování :-N a hlavně znám majitelku s šéfovou v jednom a to taky nic moc :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Achich joooo, to mi vůbec neříkejte, vkládala jsem do toho takové naděje... Niccky pořád hledáme něco nového, pořád se nám nic nezdá moc dobrý a už jsem z toho fakt nešťasná ]-(
Odpovědět
Sari je sem na tem podobne zatim mame zopar favoritu, moc by chtela aby nam ten konferencny sal vysiel je to tam krasne presne to co som si predstavovala. A skusala si tu chvalsku tvrz tam to maji take super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jenže pro nás je obojí daleko :-( svatební obřad budeme mít v Mníšku, tak potřebujeme něco v okolí ;-( už vážně nevím, jestli má někdo tip, budu moooc vděčná... Líšnice, Hraštice, Grand, U Kašných, Marjána, Malá Svatá - všechno mi někdo vymlouvá :-(
Odpovědět
a co tak hotel u berounky skusala si to??
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem tam, akorát se tam asi nevejdeme podle toho, co mi psala jedna holčina :-(
Odpovědět
Profilova fotka
sari_nka: a kolik máte lidí? My byli spokojení v Dianě v Novém Jáchymově, ale to už je pro vás možná moc z ruky :-|
Odpovědět
Profilova fotka
U Berounky to má ty sály docela velké a je to tam moc hezké a příjemná obsluha a nebo kousek vedle Elma nebo jak se to jmenuje - oboje je v Srbsku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě slyšela, že te sál pro svatební oběd je pro 35 lidí, my budeme mít tak o deset víc...
Odpovědět
možná ještě zámek v Dobřichovicích, je tam bezva restaurace Zámecký had a vaří výborně, určitě dělají i svatby, dokonce i obřady, my se tam chtěli brát, ale měli v našem termínu vinařské slavnosti, nepodléhej panice, něco najdete, my to taky mockrát měnili a nakonec jsme našli a byli spokojený : ) Kde se chcete brát v Mníšku na zámku nebo nahoře na Skalce u jezírka?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak děkuju za útěchu, snad fakt něco najdeme, co nám bude připadat super ;-) bude to na Skalce, úplně nás okouzlila :-) ještě tu hostinu a nejhorší věc bude za námi ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?