Svatba v hotelu Čertousy, zajímá mě jednání, ceny atd.

Ahoojky holky, má prosbičku, příští rok plánujeme svatbu a líbí se nám Hotel Čertousy v Dolních Počernicích, projížděla jsem diskuze na toto téma, ale našla jsem pouze příspěvky staré rok a více... :-( Neměli jste tam někdo náhodou svatbu třeba letos v létě?Zajímalo by mě jednání, prostředí, spokojenost a hlavně ceny...Plánujeme hostinu pro 50 lidí, jsme početná rodina... :-) A asi tak 65 lidí na raut... :-) Nevím zda tam udělat i obřad....Za každý příspěvek Vám bude moooc vděčná... :-) Čertousy jsou zatím náš favorit, líbí se mi svatební tabule s kulatými stoly... :-) A jak je to tam s otevírací dobou, nechtěli bychom se někam přesouvat, účtují si poplatky za to, že tam s hosty budou déle? Moooc děkuji za odpovědi...:-)
Odpovědět
Jenom technicka, Certousy nejsou v Dolnich Pocernicich.
Odpovědět
Pardon jsem se spletla,to se stava...Takze oprava,myslim Čertousy v Hornich Pocernicich....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 ted jsem cca tyden zpet videla diskuzi o čertousech
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 jo a taky jsem četla, že to tam není moc levné a ještě nějaké stížnosti. Zkus pohledat. Poblíž je ještě zámeček Chvaly.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Několik desítek svateb jsem v hotelu dělal. Naposled asi tak cca 1,5 měsíce zpátky. Většinou žádný problém, jen je to horší s muzikou, po 22 hod se musí značně snížit, protože v hotelu jsou i jiný hosté. Pokud to máte ve sklípku, tam není žádný problém.
Odpovědět
Všem moc děkuju za příspěvky...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Znám Čertousy jen po stránce firemních akcí, ale skvěle tam vaří a personál mi vždy přišel hodně profi a vstřícný...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?