Svatba v hotelu Belaria v Hradci nad Moravicí

Ahoj, chci se vás zeptat kdo má zkušenosti se svatbou na hotelu Belaria v Hradci nad Moravicí. Jak jste byli spokojeni, co jídlo a personál.
Odpovědět
Tak nikdo nemá žádnou zkušenost? :-(
Odpovědět
Opravdu se nenajde nikdo kdo by byl ochotný se podělit?
Odpovědět
zase musis mit neco spesl, kde nikdo jiny doted nebyl? =-) :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tam meli jen hostinu - pred 2 lety a byli jsme spokojeni. Vse, na cem jsme se domluvili, vyslo. Co se tyka jidla - predkrm, polevka - super, hl. jidlo - plnena kureci kapsa s bramborovymi platky - nic moc:-( Raut a ostatni uz bylo v pohode. Personal ochotny, trosku pomalejsi.. ale asi jsme meli velky hlad.. Byli jsme mile prekvapeni cenou za celou oslavu.
Odpovědět
misuna1: Děkuji za info, doufám že to všechno dopadne tak jak je domluveno :-) Ještě někdo má nějakou zkušenost v poslední době?
Odpovědět
Asi už nikdo :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
blanicka...:) byla sem tam loni na podzim jen na dovolené napár dní.. Jídlo parádní, moc mi chutnalo, obsluha v pohodě, jen jich mohlo být více.. Ubytování hrůza.. Jako na ubytovně.. Z vedlejšího pokoje bylo všechno slyšet:(:(:(:(, ale je supr, že tam je ten bazén, a sauna.. :) Ale možná se tam něco změnilo, už je to přece jen tři čtvrtě roku...:)
Odpovědět
krupinka01: děkuji, doufám že to všechno klapne tak jak je to s nima domluvené. Jo, jo ubytování nic moc, ale už se rekonstruuje, ale nás to ještě nestihne :-( ale na jednu noc to přežijem :-) Jídlo, mi tam taky moc chutnalo, ale hlavn ějsme to chtěli mít venku a Belaria je ideální pro venkovní obřad. tak doufám že počasí bude super :-) Ještě jednou děkuji za info, jsem ráda že aspoň někdo nějakou zkušenost má.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj Blanickaa, tak jaka byla svatba a hostina na Belarii, pred rokem? Nejak o tom taky premyslime, prosim podel se o zkusenosti, dekuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?