Svatba v hotelu Allvet nebo Nemojanský mlýn?

Nepodařilo se mi v min. diskuzích najít nějaké podrobnosti ke svatbám v hotelu Allvet (ochota, cena apod.). K Nemojanskému mlýnu, jsem si nějaké přečetla. Začali jsme se poohlížet po místu svatby na příští rok. Na obou místech jsme se byli podívat, ale jen inkognito. Nechci je zatím oficiálně oslovit, než si uděláme nějaký názor. Budu ráda, když mi napíšete vaše zkušenosti.
Odpovědět
Podle mě ja Allvet kýčovitý a taky dražší pokud jde o jídlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonicka_d Allvet i Mlýn znám velmi dobře, natáčím na každém z nich několik svateb ročně. Obě místa jsou velmi pěkná, avšak počítejte s tím, že v Nemojanech je mnohem méně místa. Je to spíš na menší svatby. Allvet má k dispozici celkem tři sály a jsou schopni pojmout i větší svatby. Jsou trochu dražší, ale myslím že kvalita služeb to vyváží, pokud tedy nehledáte pouze nízkou cenu. Ujasněte si nejdříve kolik budete mít hostů, bude to pak možná vzhledem k prostoru snažší rozhodování.
Odpovědět
Hostů plánujeme kolem 40 a chtěli jsme mít na hotelu i obřad. Nehledáme pouze nízkou cenu, ale taky určitou úroveň služeb. Také nechceme vyhazovat peníze zbytečně.
Odpovědět
@kacaba123 Proč kýčovitý? Okolí hotelu se mi zdálo pěkné. Nevíš o kolik je dražší oproti Nemojanskému mlýnu?
Odpovědět
Profilova fotka
@sonicka_d Při 40 hostech můžete i Nemojany. Je to asi jedno. Obě místa jsou pěkná, obě nabízí i svatební obřady venku, obě mají i venkovní posezení, obsluha i kuchyně bez problémů. Určitě budete spokojeni tam i tam. Jen počítejte s tím, že je v sezoně je nutná včasná rezervace. V obou hotelech min třičtvrtě roku dopředu. Hlavně v těch Nemojanech.
Odpovědět
@sonicka_d na mě jsou ty jejich figurky co tam mají v záhonech přeslazené a celkově na mě to působí přeplácaně a slyšela jsem, že dokonce na nějakou svatbu zapomněli. Ale jako ať si každý udělá svatbu kde chce, každýmu tady to může být jedno. A jak píše pan Májek tak to všechno je :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To že na někoho zapomněli může být pravda, ale taky nemusí. Osobně tomu moc nevěřím, protože tohle všechno se řeší smlouvama a pokud by to byla pravda, byl by to pro tu restauračku průšvih jako hrom s nemalými následky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?