Svatba v campingu Baldovec, máte zkušenost?

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost se svatební hostinou a oslavou v kempu Baldovec? Obřad bychom chtěli v Prostějově nebo Náměšti na Hané, ale potřebujeme ubytovat 60 lidí - co už je problém a hlavně nás to nesmí finančně zruinovat, tak hledáme v okolí hodinové dojezdnosti. Děkuju moc za zkušenosti :)
Odpovědět
Ahojky, taktéž bych se chtěla zeptat, jestli nemáněkdo s baldovcem zkušenosti..vypadá to dost dobře a my potřebujeme ubytovat 80 lidi..a tady by to slo :-) diky:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj holky, pro dotazující se na Baldovec, je teď asi pozdě, ale přidávám sem svoji zkušenost pro příští váhající snoubence. Svatbu jsme měli v Baldovci na konci června a rezervovali jsme si termín už na podzim předchozího roku a už jsme měli na výběr jen jeden termín, takže doporučuju řešit tak brzo, jak jen to jde. Co se týče samotné svatby, měli jsme něco mezi 60-70 lidma a vše vyšlo skoro dokonale! Personál restaurace Baldovce funguje naprosto na jedničku. Nemůžu říct, že by někomu něco chybělo. Vydávání výborného 3 chodového oběda bylo velmi rychlé a naši lehkou komplikaci s bezlepkovýma a vegetariánskyma porcema vyřešili bez problémů. I na rautech bylo jídlo velmi dobře nachystané a chuťově výborné. S naplánovaným harmonogramem jsme byli celý den ve skluzu, ale nikdy nebyl problém nic posunout. Areál je krásný a pokud vyjde počasí, jako vyšlo nám, není v Baldovci nic, co bych mohla vytknout. Kdychom mohli svatbu opakovat, jedině tam, jen bychom si s pár lidma rezervovali spaní o den navíc na využití všech aktivit, které se ve svatebních šatech, obleku a jednom dnu nedají absolvovat :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?