Svatba Teplice / Ústí nad Labem a okoli - Hotel Ján, Hotel krušnohorský dvůr nebo Ostrov u Tisé

Ahoj, vybírám vhodné místo na svatbu. Chtěla bych někde v přírodě, kde není moc ruch v okolí Teplic/ Ústí. Svatba zhruba kolem 70 lidí. Máte někdo zkušenosti s nějakým pěkným hotelem/stavením popřípadě s některým z hotelů v nadpisu. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Ja mela pred mesicem svatbu v Ruzovem Hradku v Krupce u Teplic a to misto je opravdu nadherne, a pan majietel a cely personal byl perfektni ALE vejde se tam maximalne 60 lidi a u 60 lidi je to hodne tip - top, ze uz nebude misto na tancovani. Max 50 je idealni. Nas bylo 42. Mrkni na moje album.
Odpovědět
Tam to znám, je to tam moc pěkné, ale nás určitě míň jak 70 nebude. Jinak fotky máš moc krásný!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Růžový Hrádek je krásný, ale jelikož jsem bydlela v Husitské ulici pod Hrádkem a jako malá jsem si na Hrádku stále hrála, tak ho mám takový okoukaný :( Navíc tam měl druhou svatbu táta... a pak všichni, co z Krupky znám :D Ale to je jen můj osobní problém :D Jinak co třeba panství Velichov? Tam se určitě vejde hodně lídí :)
Odpovědět
O panství Velichov jsem přemýšlela, ale slyšela spoustu rozporuplných názorů tak nevím, Ty má nějaké zkušenosti s Velichovem?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer přeji, o Jánu Vám budu moci napsat v neděli :-) Velichov znám lépe než své boty, Hrádek v Krupce též. Kousek dál miluju Kristin Hrádek u Děčína. Pokud Vás zajímají konkrétní věci, napište mi do zprávy, pokud budu vědět, poradím :-) Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun Dekuji ;-) Je to tam fakt moc pekne. Rozhodne jedno z nejhezcich mist v Usteckym kraji bych si dovolila rict :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trbolova Budu se těšit na Váš "report". O tomto místě přemýšlím, vypadá to nádherně. Bojím se ceny....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem letos byla na svatbě, která se konala na Velichově byla a nemůžu téměř nic vytknout... Místo je opravdu krásné a nebyl tam žádnej problém. Paní Mrňáková, která to tam organizuje působí hodně chladně, ale připadala mi velice schopná. Vím, že novomanželé tam byli naprosto spojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra měla v tento měsíc svatbu v Mikulově v penzionu Mikuláš, je to uzavřený areál, cena byla taky velmi příjemná, záleží co si představuješ, jestli budeš chtít můžu poslat foto ;-)
Odpovědět
Holky my byly letos na svatbě na Velichově a super. Úžasný, moc se mi tam líbilo. Vůbec nebyla nuda ani chvili pořad se něco dělo, prohlídka vinných sklepu, pak hned krajeni dortu, pak hned projížďka mašinkou pak dražba podvazku pak hned krajeni kyty z grilu, travesti show, hádanky pro novomanžele, spoustu legrace a tancovani no uzasny opravdu :) . Moc krasná svatba :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?