Svatba pro 60 a více lidí v okolí Ostravy

Všechny vás zdravím :-) Chtěla bych vás poprosit o radu. Pomalu taky začínáme plánovat svatbu a vůbec si nevíme rady s tím, kde ji uspořádat. Chtěli by jsme svatbu v okolí Ostravy a lidí máme kolem 60. Naše představa (snad se stane i realitou :-) ) je mít vše na jednom místě - obřad i hostinu, nejlépe kdyby tam i lidé mohli přespat...víte prosím o nějakém takovém místě? Předem všem děkuji :-)
Odpovědět
Třebovický mlýn
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím :-), tak to mě napadá snad jedině Sanatoria Klimkovice nebo Třebovický mlýn. U Třebovického mlýna můžete mít i svatbu pod přístřeškem, je to moc hezké, ale zase ubytování nemá moc velkou kapacitu. Záleží kolik lidí by tam mělo přespávat. Sanatoria má oproti tomu možnost ubytování opravdu velkou (ale pozor, musí se rezervovat včas), svatby probíhají většinou venku, nevím ale, jak to řeší v případě špatného počasí. Co se týče jídla, Sanatoria super, má opravdu dobrý vkus, kuchaři jsou tam skuteční profíci a restaurace vypadá moc dobře, taková prosklená, moderní plná zeleně :-).
Odpovědět
Ahoj, já měla 66 lidí ve Stodole Ostrava a vše bylo supr, jen teda přespat se tam nedá :-( Na facebooku je nové video, jak to tam vypadá.
Odpovědět
Moc vám vše děkuji za rady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?