Svatba pro 30 lidi do 150tisic scifi nebo realita?

Ahojky je vůbec možné zařídit svatbu v okolí Prahy pro cca 30 lidi do 150 tisíc?(nepočítám šaty,prstýnky).Chtěli bychom vše na jednom místě v blízkosti Prahy i s ubytováním, ale z těch sum se mi točí hlava. Máte osobní zkušenost s nějakým pěkným místem co tohle všechno splňuje?
Odpovědět
A co tedy do těch 150 tis. počítáte? Jen jídlo a ubytování, nebo i fotografa, kameramana, hudbu, DJ,...?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavladr:

A co tedy do těch 150 tis. počítáte? Jen jídlo a …
@pavladr pronájem místa, ubytování, jidlo a pití zda je to reálné. Prstýnky, šaty ,kytky a fotografa ne jen prostě to okolo svatebního mista
Odpovědět
@lucisek1984 Takhle, zkušenost v okolí Prahy nemám - sice v Praze bydlíme, ale brali jsme se na Moravě. K těm cenám: Záleží, jaké máte plány a priority. Jestli plánujete svatbu i s obědem a večerním rautem pro všech těch 30 lidí a ještě k tomu je potřebujete všechny ubytovat, je to něco úplně jiného, než jestli se vezmete odpoledne, bude raut bez oběda a ubytujete jen některé. Nebo jestli teda ubytujete všechny, ale ne každému to zaplatíte... A s tím pronájmem - to taky záleží, my jsme třeba v restauraci za prostory neplatili vůbec nic - jenže jsme nepařili do rána:-) Osobně si myslím, že za 150 tis. to půjde, jen to teda nebude na zámku a "na klíč"...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavladr:

@lucisek1984 Takhle, zkušenost v okolí Prahy nem…
@pavladr na zámku to ani nechceme, pro mě to bude druhá svatba,takže já bych nejraději něco jen ve čtyřech, ale muž se bude ženit poprvé, takže musím udělat tak trochu kompromis. Snad něco najdeme alespoň trochu podle našich představ
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout naše prostory i s ubytováním pro vás a vaše hosty. Jsem hotel Svornost na okraji Prahy 9 v Dolních Počernicích. Nabízíme místo pro konání obřadů, hostinu v sále s venkovní terasou a ubytovýní s kapacitou 42 míst. Svatební nabídku naleznete na našich stránkách svornost@svornost.cz.
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout naše prostory i s ubytováním pro vás a vaše hosty. Jsem hotel Svornost na okraji Prahy 9 v Dolních Počernicích. Nabízíme místo pro konání obřadů, hostinu v sále s venkovní terasou a ubytovýní s kapacitou 42 míst. Svatební nabídku naleznete na našich stránkách svornost@svornost.cz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?