Svatba Praha a okolí pro 70 lidí

Ahoj chtěla bych poprosit o Vaše zkušenosti a nápady kde mít svatbu v roce 2016 v Praze nebo poblíž Prahy? Počet hostů je asi 60-70 + cca 15 dětí. Chceme mít vše na jednom místě, obřad a následný raut a prostor pro běhání dětí. Ideálně nějaké venkovní sezení s terasou. Může jít i o luxusnější místo, důležité je aby to bylo opravdu pěkné a třeba i originální. Rozpočet máme 200-300 tis. Jedeme se podívat na Popovičky,zámek Radíč, hotel Okoř, dále nás napadla Salabka (nikdy jsem tam nebyla, jen dle fotek). Nemáte nějaké nápady, případně zkušenosti s těmito místy a jaké další doporučujete? Moc děkuji za Vaši pomoc a rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Prahu sice tolik neznám, když už jsem na nějakém podobném místě v Praze fotila, šlo většinou o soukromý pozemek, ale zkuste se podívat na googlu na Svatební místa roku. I mezi těmi nominovanými jsou kvalitní a luxusní místa.
Odpovědět
Mrkněte ještě na Yard Resort v Předboji u Prahy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsem fotil na Farmě Ztracenka www.farmaztracenka.cz, moc pěkný prostor na samotě, veliká zahrada, ovce, koně... jen vnitřek je jen cca pro 30 hostů u stolu na oběd + pět pokojů nahoře, ale raut (opíkal se čuník) pro cca 60 lidí se zvládl venku úplně krásně (+bazén a houpačky pro děti jsou tam taky) :) takže jako další možnost určitě omrkněte ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste mrknout na penzion Lony nebo hotel Čertousy. Obě místa jsou dost prostorná, se zahradou, možnost grilování, pěkné okolí...
Odpovědět
Ahoj, známá měla svatbu v areálu Ctěnice a moc si to pochvalovala http://www.muzeumprahy.cz/svatba-na-z...
Odpovědět
A taky jsem viděla svatbu tady a moc se mi líbila... http://www.vinicni-altan.cz/poradani-...
Odpovědět
Profilova fotka
Já pořád doporučuji Lony. V Mochově u Prahy. Máme tam všechno- obřad, raut i spaní. Obřad venku v krásné zahradě u vodopádu a jezírka. Restaurace je ve starém stylu. Velké masivní polstrované židle. Konferenční sál už je modernější ale na večerní párty pohodlnější. Jejich kuchaři umí zázraky 😊 takže doporučuji prohlídku a ochutnávku 👍
Odpovědět
Moc děkuji za Vaše příspěvky! Moc se mi líbí dle fotek Yard Resort, určitě se tam pojedeme podívat, možná zkusíme i pension Lony. Jste úžasní děkuji:) V hotelu Čertousy jsem byla dvakrát na firemním obědě a nikomu nám to tam moc nechutnalo, tak se toho trochu bojím, jestli ty rauty nepřipravuje stejný kuchař:) Zámek Ctěnice jsem také několikrát navštívila, zahrada je myslím moc krásná, jen nás dost odrazují reference na komunikaci s jednateli a především jsem měla několikrát tu čest navštívit místní kavárno-restauraci a jednou jsme museli i odejít, protože jsme se prostě jídelního lístku ani po 25 minutách nedočkali a to tam bylo obsazeno asi 5 stolů. Obsluha je opravdu slušně řečeno pomalá. To jsem bohužel četla i já v několika referencích na tuto restauraci. To nepíši proto, že bych si chtěla stěžovat, ale určitě se bude někomu tato informace hodit, jako se hodí podobné informace nám na jiné objekty:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím, že by Vaší představě mohl zcela odpovídat Zámek Niměřice. Pokud Vás náš profil zaujme, velice ráda se s Vámi setkám osobně na místě a vše Vám představím. Hezký den, Bára Heresová
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my měli cca 60 lidí jenom, a meli jsme to vsechno v Hotel Selský Dvůr, je to Hostivař, ale měli jsme tam full servis , paní manažerka, Salajková byla super ve všech ohledech, v den svatby tam byla a na vše dohlížela... měli jsme tam jak obřad, tak i oběd, a večer raut, a dostali jsme i slevu na ubytování. jako nemůžu si vynachválit .... personál super, prostě svatba dokonalá ... kdyžtak mohu i ukázat foto :) nebo SZ :) obřad byl ve vnitřních prostorech, kde pak byl i oběd a raut, ale je možno udělat to i uvnitř, navíc jídlo bylo, no jak to popsat, vynikající, a lidi spokojeni ... možná moc chvály, ale my opravdu byli spokojeni se vším, ve všešm vyšli vstříct, dokonce i vlastní víno jdme měli /platilo se korkovné myslím 80,-) mohu dooručit ! :-) a vaří tam mistr Patrik Bečvář a fakt umí a titul si zaslouží náš rozpočet byl 150 tisíc ... a vešli jsme se bez problémů https://www.sivekhotels.com/cz/hotel-...
Odpovědět
@sarka1979 My jsme to měli na statku Břežany u Rakovníka a spokojenost velká!
Odpovědět
Ahoj, můžu ti doporučit Hlubočepský zámeček na Praze 5. Kapacita místa je cca do 100 lidí. Není to klasická restaurace ale krásná dřevěná roubenka. Měla jsem tam svatbu a všechno bylo perfektní, jak jídlo, tak obsluha. Pro děti je možnost objednat si na celý den skákací hrad.
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, rád bych vám nabídnul prostory našeho hotelu. S pořádáním svateb máme bohaté zkušenosti. Svatby pořádáme 24 roků. Všechny vaše požadavky můžeme splnit. Přijďte se podívat. S pozdravem Tomáš král ředitel hotelu.
Odpovědět
Profilova fotka
@sofinkajanka ahojky, také uvažuji o Hlubočepském zámečku, neměla bys nějaké fotky z venkovních + vnitřních prostor? na webu nemají moc fotek a my se tam dostaneme až za 14 dní, a jak to vyšlo cenově? Dal se domluvit raut dle vašich požadavků??:) díky moc za info !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my budeme mít svatbu ve Vigvamu v Němčicích u Kolína. www.vigvamresort.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka1979 My měli svatbu v Parkhotelu Popovičky.... Bylo to dokonale, dokonale, dokonale. Nemam nic co bych vytkla... Pokud chces vice info, rada se podelim ;) A nejake fotky mam v albu, kdybys chtela kouknout jaky to bylo (ale jeste nemame od profifotografky...) Panuje tam cira profesionalita, spolehlivost, dokonaly servis... Proste UZASNY :) !!!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zkuste mrknout i na zamek Berchtold, jen nevim zda vam bude vyhovovat kapacita salu. Ale je to tam moc krasne a muzu tam vse doporucit :-)
Odpovědět
Děkuji moc za všechny Vaše zprávy, stále hledáme a objíždíme:) V Parkhotelu Popovičky jsme se byli podívat, je to tam moc hezké, ale příští rok již nechtějí dělat velké svatby, mají na to vyhrazen maličkatý prostor a tam se nemáme šanci vejít. Chateau Havel se nám zase tolik moc nelíbil, ale když došlo na nejhorší a už jsem opravdu nevěděla kam, tak jsem tam taky volala a je nekrompromisně plný:) Takže to také nepůjde. Hledáme dál:)
Odpovědět
Zkuste kouknout na moje album. Obřad od hostiny jeden km a je tam terasa a venkovní řadeni pro dětičky a plus velky koutek. Proskleny aby nerusili a zároveň je na ne vidět. Ohledne cen poradím
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka1979 Tak to je škoda...Popovičky byly nejlepší možná volba, koukám, že mužu bejt vděčná, že jsme to stihli letos...
Odpovědět
Ahoj, já doporučuji hotel Mlýn Karlštejn, místo je to fakt nádherné a domluva s panem ředitelem výborná. My tam budeme mít svatbu příští rok, ale nejsem si jistá, jestli tam ted ještě seženete dobrý volný termín.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat na Farmu Michael. Teď v září jsme tam organizovali jednu svatbu 80 osob (obřad, raut, ubytování) a svatebčané byli velmi nadšeni. Manažer farmy nám vyšel vstříc, i když jsme měli poměrně náročné požadavky. Obvykle tam pořádají svatby laděné spíše rustikálně, ale přesvědčili jsme se, že zahrada je ideální i pro svatbu v romantickém duchu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Šárko, máme krásné místo, nemyslím že příliš luxusní, spíše takové uvolněné, domácí, ale i tak si dovolím naše služby nabídnout. Podívejte se do profilu, je tam krátké video o svatbách u nás. Můžeme nabídnout, luxusně vyzdobené prostory, zahradu pro děti či obřad, zahrádku, otevřený krb pro grilování... Kapacitu naprosto splňujeme, jen s tím rozpočtem to nevyjde. U nás by Vám rozhodně dost zbylo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, a co usedlost Salabka - vinice a restaurace v Troji? Maji to tam opravdu nadherne! Clovek zapomene, ze je v PRaze a ne na jihu Francie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka1979 v rezortu Yard Předboj jsem měla loni svatbu se stejným rozpočtem pokud bys chtěla nějaké info tak klidně napiš SZ ;-)
Odpovědět
Ahoj děkuju za reakce, svatbu jsme nakonec měli minulý rok v Havlu. Nic moc lepšího jsme nenašli. Salabka je hezká, ale kolem jezdí tolik aut, že si tam právě člověk jako v Praze připadá a navíc tam nebyla možnost většího ubytování a Yard se nám moc nelíbil. Stodola kde se pořádá raut je velká tmavá místnost (myslím, že i bez oken nebo s miniaturními) a přišlo nám líto být zavřený uvnitř, když je venku teplo a sluníčko. Tak proto nakonec vyhrál Havel:)
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 ahojky, my se tam chystáme v pondělí...chceme oběd pro 25 lidí a raut pro 35 máme rozpočet max 80tis :( no jo já vím že je to málo, ale můžu se zeptat na kolik Vás to vyšlo?
Odpovědět
Ahoj jestli myslíš Havel, tak to je opravdu málo. A to ještě od tohoto roku navýšili ceny. Dívala jsi se na jejich web? Uplné minimum, pronájem jen na 3 hodiny prostor vyjde na 39 tis bez DPH, plus jidlo + piti na obed pro jednoho pocitej tak 1000-1200 kc, plus to same za raut na osobu, plus tvoje saty 6-12 tis(pokud nemáš svoje), dort 4-5 tis, oddávající- pozor nejezdí tam matrikářka, je třeba požádat kněze- tak 5 tisíc, a to nepočítám výzdoba jak svatebního obřadu tak místa, ubrusy, potahy na židle, květiny pro tebe a maminky, dále jestli budete chtít DJ nebo alespoň hudbu k obřadu, fotografa... ale zde se dá ušetřit, pokud nebudete mít... je toho opravdu hodně:(
Odpovědět
@kristynar dobrý den prosím prosím mohla byste mi prosím poslat rozpočet? Dekuju moc B.
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji K10 Coworking. Je to vedle Grébovky na Vinohradech. Neobarokní vila s rozlehlou zahradou s moderním vybavením. www.k10.online.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?