Svatba Ostrava

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, zda někdo neví o nějaké restauraci na svatební hostinu a kde také pořádají i svatební obřad. Byla jsem už v Třebovickém mlýně, na svatbě budu mít 46 hostů, tam mi bylo ale sděleno, že s tímto počtem by nás dali do menšího salonku. Byla jsem tam minulý rok na svatbě kamarádky, která v tom salonku měla 32 lidí a musím říct, že se tam dost mačkali, natož co my, když nás tam bude 46 :( Abych dostala větší sál, tak nás musí být minimálně 52, tak tak bych to sice dotlačila ještě někým, ale víte jak....další penízky navíc. Už tak si myslím, že 46 je dost. Třebovický mlýn je úžasný (ceny, obsluha, možnost obřadu a hlavně se neplatí za pronájem salonu). Neporadíte mi tu někdo prosím, zda v Ostravě není něco podobného jako je ten Třebovický mlýn? Čili skvělé ceny, možnost obřadu, dobrá kuchyně a také neplacený salonek. Také se chci zeptat, zda neměl někdo svatbu v hotelu Palfrig Stará Ves nad Ondřejnicí?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja to budu mít v areálu Albertovec...v ceně pronájmu je velký a malý salonek, dva bary. Cena pronájmu je 9 000Kč a nejlepší na tom je, že si tam můžeš dělat co chceš (skoro) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Je to ale mezi Opavou a Ostravou...jestli ti nevadí malé cestování ;-)
Odpovědět
@elin...ka Bohužel to by bylo asi pro nás trochu z ruky, celá rodina z ženichovy strany je z Valach :D aspoň moje rodina je z Ostravy, chtěla jsem něco, kde by cesta z Ostravy např. do okolních dědin byla do 15-20min. Ale mockrát děkuji za tip ;)
Odpovědět
My budeme mít svatbu v hotelu Jan Maria u Hranečníku, akorát nás bude o třetinu méně, ale máme to taky komplet obřad-hostina-ubytování.
Odpovědět
Profilova fotka
Neni zac...:-) Kdyz jsem se jela podivat na Pustevny, videla jsem hodne reklam na Valasskou svatbu, jsou tam horske chaty, restarurace a hotely, ktere tuto moznost nabizeji...snad to pomuze.
Odpovědět
@knoflikarka Děkuji za tip, vypadá to tam moc hezky :) určitě zvážíme návštěvu :)
Odpovědět
@elin...ka Moc děkuji za radu, ještě že existuje ten internet :D
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek Bartošovice (svatba je možná v interiéru i exteriéru, hostina na zámku, pěkný park pro focení) U těch Bartošovic bych Vám mohla najít snad i ceny, někde od nich mám leták. Zámek Kunín (svatba možná v interiéru i exteriéru i v tzv. kuželně, restaurace také hned tam) Mlýn u Vodníka Slámy (má ale dost plno a ceny jsou vyšší, ale jídlo skvělé) Sanatoria Klimkovice - jídlo výborné, prostředí také, restauraci byste měli jen pro sebe, je dost velká. Obřad by ale musel být jinde, buď v lese u lázní (tam jsem už jednu svatbu viděla nebo spíš o ní slyšela nebo v nezasvěceném kostelíku Sv. Trojice v Klimkovicích, je to asi 5 minut autem) Rodný dům J.G. Mendela Vražné Golf resort Karviná Taky ještě tu je zámek Kravaře a Šilhořovice, ale holky na beremku si na tyhle 2 místa dost stěžují, tak nevím... Jinak, v Ostravě je to, co se týče míst pro svatby opravdu trochu složité... no, třeba se toho někdy nějaké firmy chytnou :-). Spíš za Ostravou jsou pěkná místa... 8-)
Odpovědět
@huwik jste moc hodna, dekuji :) s tou ostravou mate hold pravdu, proto se mi jeste moc libi hotel palfrig, tak uvidime co a jak :)
Odpovědět
@taloska restaurace Silma v Rychvaldě (10 minut od Ostravy) možno i s obřadem v krásném prostředí, kousek od rybníků a železniční tratě, kde vznikají krásné svatební fotky.
Odpovědět
@hanule61 tak to je nadhera :) uz jen ty fota :) mate nejake zkusenosti s timto mistem? :)
Odpovědět
My budeme mít svatbu v Rychvaldě, jak již bylo zmíněno výše. Už se nemůžu dočkat. Byla jsem tam a pro mě je hlavní to, že tam je super prostředí pro děti (máme dvě) a na svatbě bude celkem 8 dětí. Máme zálohovanou konferenční místnost, kde se vejde 60 lidí, my budeme mít 52, vedle je zastřešená terasa, kde se bude nejspíše tančit. Záloha 5000. ;-) Jinak místnost je jako "samostatná jednotka", takže provoz restaurace nebude muset být omezen. A obřad budeme mít v altánku.
Odpovědět
Článek se načítá
@taloska slavila jsem tam narozeniny, byli jsme tam na Silvestra, velmi často si tam zajedeme na kole na pivko a nějakou mňamku na grilu. Vždy jsme byli maximálně spokojeni. Pokud plánujete svatbu v letních měsících (červen až září), je nejvyšší čas si to rezervovat.
Odpovědět
ja ti doporučuji www.hresort.cz je to na čeladné (ubytováni, obřad, i hostina ) klidne koukni i na FB
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?