Svatba na zámku za příznivou cenu

Ahoj holky, mam dotaz a zároveň prosbu o radu. Mým snem je svatba na zámku. Bohužel většina zámků funguje na tom způsobu, že přijde jedna nevěsta a musí spěchat ze svatby pryč, protože už se jí tam žene druhá. Moc si přeju mít klidnou svatbu bez spěchu a stresu z toho, že nestihneme předepsaný čas. Napadá vás tedy nějaké místo, nejlépe u Prahy, klidně i kousek dál, kde by přístup byl jiný? To znamená, že bychom mohli vše domluvit třeba na nějakém soukromém zámku, kde majitelům nejde jen o výdělek, ale také i o to, aby si dva lidé tu svatbu užili a vyšli jim vstříc? Jsme mladý pár a peněz není na zbyt, takže si moc dovolit nemůžeme. Každopádně už se šetří a s pomocí rodičů, bychom měli dát dohromady asi 80 tisíc. Lidí cca 40-50, máme velkou rodinu. Nebráníme se ani místům okolo Hradce Králové (od tamtud je snoubenec). Děkuji za všechny vaše příspěvky. Cením si každé rady. :-)
Odpovědět
Před pár lety se kamarádka vdávala v Jablonném v Podještědí ( na sever u Liberce) - zámek Nový Falkenburg, je to dětský domov, takže tam dělají vždy jen jednu svatbu za sobotu, je tam krásný zrcadlovy sál na obřad a zahrada. Jestli to pořád funguje nevím,ale bylo to tam opravdu krásné!
Odpovědět
Ahoj záleží jak moc pohádkový zámek chceš, krásné místo je Chvalský zámek v Horních Počernicích kousek od Černého Mostu. Nabízí svatbu v obřadní místnosti i na nádvoří zámku a ceny jsou do 5 000,- a domluvit se dalo všechno máme tam obřad v srpnu. Přítel mě chce vidět až při příchodu k oltáři a ani to nebyl problém vyřešit. ;-) Hodně štěstí s hledáním místa
Odpovědět
Profilova fotka
Na http://zamek-radim.cz/ se dělají svatby. Nájem je 5.000 Kč. Počítá se na 1 svatbu hodinu, aby se stihly udělat fotky a tak. Je tedy pravda, že jednou se tam sešly 3 najednou - prvním se focení protáhlo a ti třetí zase přijeli moc brzy. Ale nikdo nikoho nevyháněl. Na druhou stranu těch termínů, kdy tam je víc svateb po sobě, moc není. Pokud si nevybereš frekventované datum (jako je letos například 18.8.2018) o prázdninách, tak je velká pravděpodobnost, že tam nikdo jiný nebude. Vloni tam byla v provozu kavárna. Jedni známí v ní měli neformální svatební oslavu - na zámecké zahradě se grilovalo maso, v kavárně pak bylo nějaké sladké a nápoje. Letos o prázdninách by měla být zase v provozu, ale nevím, zda bude stejný nájemce.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měla zájem ,mohla bych Vám doporučit zámek Nové hrady. http://www.nove-hrady.cz/. Pokud budete chtít vědět více informací, shánět fotografa, dejte mi prosím vědět. Místo jsem osobně x krát navštívila. Paní , která má na starosti svatby je velice milá, schopná, znám jí osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju zámek v Roudnici nad Labem. Kamarádka co se tam vdávala letos v květnu,tak tam min. hodinu po svatbě strávila různě na focení at už vevnitř, tak venku. Hned po ní tam byla svatba venku na zahradě, ale v zámecké kapli byl prostoj právě mezi svatbami. Má nádherné fotky a i krásný zážitek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?