Svatba na zámku Mirošov. Víte o něm něco?

Zdravím všechny! V říjnu 2009 se chceme s přítelem vdávat a nemůžeme si vybrat nic příhodného v okolí Plzně. Radnici v Plzni nechceme, Kozel ani Nebílovy taky ne. Líbily se mi Štěnovice, ale obřad je příšerně drahej. Tak teď přemýšlíme nad Mirošovem, ale nevíme o něm vůbec nic. Nemáte nějaké zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatbu tam měla švagrová a bylo to dobré. Zámek je sice malý, ale krásně spravený, zahrada taktéž a oddávající nemluvil nesmysly - řeč byla hezká. ;-) Kdybychom bydleli tam, tak neváhám.
Odpovědět
Ahoj, taky jsme o něm uvažovali, je to tam opravdu hezké, obřadní místnost je krásně světlá s velkýma oknama. Nás nakonec odradila velikost, protože na sezení je tam asi do 30 míst a pak na stání mi přišlo, že se tam moc lidí nevejde. Nakonec jsme vybrali Manětín, je nádhernej, focení v interiérech bude super a zahrady má taky krásný, cena celkem přijatelná, cca 7000 kč. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my tam mame svatbu za par dni... pani matrikarka je moc super baba, obrad stoji 5500 zamku a 1000 matrice, na obrad a pripadny foceni mate cca 1,5 hodiny a je jen na vas jak to vyuzijete - ale uvnitr pristupna jen ta oddaci mistnost, pripavna a chodba. Takze se tam zadny nic moc extra fotky poridit nedaji. Navic sou ty prostory opravdu relativne maly, ale pokud vam staci tak je to ok :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se uvnitř skoro vůbec nefotili - kromě obřadu a asi 2 fotek. Nejhezčí svatební fotky jsou stejně venku. ;-)
Odpovědět
Nám by ta velikost myslím vyhovovala, neplánujeme nic velkého. Hostinu jen s rodinou a na obřad pár kamarádůů a známých, tak by to možná stačilo. kotatkoz: Jestli to půjde (a neodjedete hned na svatební cestu ;-) ), tak si pak ráda přečtu čerstvé dojmy. Jinak všem dekuju za odpovědi! Nečekala jsem, že vybrat místo nám dá tolik práce...a to je teprve začátek!!! :-.
Odpovědět
Ahoj! Tak jsem mluvila s paní z Mirošova a zdá se po telefonu sympatická. Doufám, že se do soboty neobjeví nějaký negativní příspěvek,to s ní totiž máme schůzku ... 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
lucy.m • Dnes v 19:40 Ahojky je tu nějaká nevěsta co se bude vdávat v Mirošově?
Odpovědět
Profilova fotka
domika007: Ahojky... ty se vdavas v Mirošově??
Odpovědět
Profilova fotka
domika007: jo koukam do alba:)) pěkné:))
Odpovědět
Profilova fotka
lucy - nevydavam sa tam, ja som uz vydata :-D len som tvoj prispevok skopirovala do tejto temy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
holky koik stoji obrad v mirosove? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?