Svatba na Váňově statku v Dubovicích na Vysočině

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti se svatbou na Váňově statku v Dubovicích na Vysočině ? Plánujete tam svatbu ? Hodila by se mi jakákoliv zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, opravdu nikdo z vás to tam nezná ?
Odpovědět
Ahojky.Svatbu jsme tam nemámei, ale moje mamka tam byla na školení. Moc se jí tam líbilo.Prostředí super majitelé taky jen jídlo bylo prý dobré, ale jednoduché. Kdyby to nebylo tak daleko také bych o tom místě uvažovala.
Odpovědět
je to tak tak tyden nekdo tu mel fotky ve fotogalerii a k tomu hodnoceni vanova statku - zaujali me fotky tak jsem koukala, zkusim to najit
Odpovědět
http://www.beremese.cz/fotoblog/kukca... tady je to - tak koukni, no nevesta moc spokojena nebyla ....
Odpovědět
Ahojky, měli jste někdo skupinu Balanc z Bystřice n.P. na svatbě? Můžete mi sdělit nějaké reference? Máme je objednané, doporučili nám je, ale bohužel nevíme jak hrají. Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Milé nevěsty emoticon Váňův statek : naše nejlepší volba v životě!!!!!! Svatba zde byla jako z pohádky emoticon Vše dokonalé: Vše v jednom: obřad - hostina - focení - ubytování obřad - možný výběr ze 3 míst (my jsme zvolili louku a bylo to super), jídlo výborné, pití výborné, domluva na 100% , servis na 100% (milý a ochotný personál), ubytování - pěkné a za skvělé ceny, místa na focení - dokonalá (spoustu přírodních zákoutíček). Domluva na čemkoliv - ve všem nám ochotně vyhověli. ....všichni svatebčané za námi chodili a říkali, že tak krásnou svatbu na krásném místě ještě nezažili emoticon ...to vypovídá o všem! * asi půl roku poté, co jsme zde měli svatbu rezervovanou a zaplacenou zálohu jsem zde na beremku četla několik ošklivých recenzí, které mi v hlavě začali vrtat a začala jsem mít pochyby a obavy....teď toho lituji a omlouvám se Váňově statku, že jsem měla pochyby a nechala se těmito recenzemi ovlivnit!!!! ...SHRNUTÍ: VÁŇŮV STATEK: NEJLEPŠÍ MOŽNÁ VOLBA A SVATBA JAKO Z POHÁDKY emoticon Z celého srdce děkujeme!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@bara98 Dobrý den, mohla bych Vás požádat o celkovou cenu za hostinu, počet hostů a pod.? Váňův statek jsme navštívili tento víkend a velmi se mi prostředí líbilo. Jednání s paní Váňovou mi přišlo v pohodě. Dnes jsem si ale přečetla nějaké recenze tady a jsem z toho trochu zklamaná. Bylo něco jinak než jste se domluvili? Účtovali si něco víc, než měli, apod. Moc děkuji za jakoukoli odpověď. Veronika
Odpovědět
Zdravím, svatbu jsme měli na Váňově statku před dvěma lety a i přes všechny tady špatné recenze vše proběhlo opravdu k maximální spokojenosti. S ničím nebyl problém a na naši svatbu se vzpomíná do dnes. Počet hostů jsme měli mimořádný, přes 100:-). Vzhledem k tomuto velkému počtu hostů, jsem čekala i větší účet:-), což k mému překvapení nebyl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj. Můžu se zeptat na kolik vás svatba vyšla? Mají stanovenou třeba cenu na osobu (na hostinu)? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Na Váňově statku jsme měli svatbu letos v březnu a všechno bylo naprosto perfektní. Od začátku byla komunikace s paní Váňovou velmi rychlá a konstruktivní, vyšli nám ve všem vstříc a v "den D" bylo vše přesně tak, jak bylo domluveno. Jídlo i pití bylo výborné, obsluha usměvavá a příjemná až do nočních hodin. Obřad jsme měli v zahradním altánku u rybníka, kde bylo opravdu nádherné prostředí. Celkově okolí Váňova statku je nádherné na svatební fotky. Moc doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?