Svatba na statku v Blažejovicích, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda je tu někdo se zkušeností se svatbou na statku v Blažejovicích (okres Benešov). Předem moc děkuji ;-)...
Odpovědět
@mopr Ahoj svatbu v Blažejovicích jsme měli loni v červnu.. byli jsme třetí svatbou na statku a bylo to bájo. Mohu doporučit :).
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, moc děkuji za reakci, našla jsem statek náhodou na netu a musím říct, že mě i mého přítele to prostředí okouzlilo :)
Odpovědět
Měli jsme na statku svatbu teď v sobotu a byli jsme naprosto nadšení, nedokážu si představit lepší místo, naprosto výborná organizace, výtečné jídlo, úžasný personál i pan majitel, nemohli jsme vybrat lépe.
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam měli svatbu minulý týden a vše úplně parádní. Místo krásné, skvělé služby - výborné jídlo, servis i ubytování, ale i takové věci jako pomoc s harmonogramem, hudbou atd. Jakuba a jeho statek mohu s čistým svědomím doporučit. Měli jsme i další skvělé dodavatele z okolí, kdyby tě zajímalo víc, napiš.
Odpovědět
@evick4 : Ahoj! Svatbu teprve začínáme plánovat, takže ještě nemám tolik informací :-) Chci se jen zeptat, nezdál se ti pronájem Blažejovic dražší ve srovnání s ostatními, které jste měli třeba ve výběru? Díky!
Odpovědět
@julinka5674 ahoj,my jsme po prohlidce arealu uz zadne jine adepty nemeli,ale ani po finalnim vyuctovani nemam pocit,ze by ceny byly vyssi nez jinde... Ale zrejme zalezi na poctu hostu, vyberu jidel a dalsich objednavanych sluzbach.Ja jsem byla spokojena jak s kvalitou,tak s cenou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem na něj koukala. Vypadá moc dobře, protože sehnat statek ve Středočeském kraji mi přijde jako nadlidský úkol. Dokonce jsem si už dvakrát psala o cenovou nabídku a nikdo nereagoval. Tak jsem trochu v rozpacích. Jaké máte zkušenosti vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já jsem si dnes do Blažejovic zavolala, neboť jsem také stále čekala odpověď a stále nic. Pán moc hodný a ochotný a do 5 minut jsem měla nabídku v mailu :)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak to vypadá cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, cenově si myslí, že je to přijatelné, dle toho co všechno nabízejí za služby. Doporučuji si napsat popřípadě zavolat o kalkulaci a zjistit zda mají volný Váš termín :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?