Svatba na statku Prak (Český Šternberk) - zkušenosti?

Ahoj, dobrý den, uvažujeme s přítelem o svatbě na statku Prak, jedná se o ekofarmu poblíž Vlašimi. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte s majiteli (Pavel Tupý), popř. s místem někdo zkušenosti. Moc děkuji, Katka
Odpovědět
Opravdu nikdo? ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@katka_broz Tak Váš opakovaný dotaz mě zaujal a hledal jsem stránky statku na internetu, ale moc se mi to nedařilo - aspoň co se svateb týče. Třeba se ještě někdo najde. Hodně úspěchů.
Odpovědět
známí tam měli loňi svatbu - já tam osobně nebyla, byla jsem nemocná, byl tam jen přítel. Jako velké minus bylo prý to, že svatbu měli v Šternberku, hosté se museli cca 4 hod. zabavit sami a pak je odváželi postupně na farmu. Na farmě je také velmi omezený počet míst k přespání - tuším 30, tj. pro rodinu a nejbližší přátele. Tolik co vím. A myslím, že ještě říkal, že platili jak za pokoje tak za pronájem farmy.
Odpovědět
Moc děkuji za zprávu! A můžu se ještě zeptat, kde přesně známí měli obřad? My ho chtěli přímo na Šternberku na hradu a bylo nám řečeno, že tuto službu neposkytují a obřady se tam nedělají. Tak hledáme něco pěkného v okolí. Hosté se sami zabavovat nebudou muset - hned po obřadu pojedeme všichni na farmu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@katka_broz Ahoj, koukam, ze tva svatba jiz probehla. Mela jsi ji nakonec na na farme Prak? Pokud ano, prosim o informace. Diky moc
Odpovědět
Ahoj, svatbu jsme meli na statku Prak a bylo to super - hlavne terasu s vyhledem na louku s pasoucima se konma hoste chvalili a luxusni jidlo pana Tupeho. Jediny nedostatek bych videla v komunikaci s panem Tupym, obcas se dohodnute veci jaksi ztracely v prekladu, co bylo jasne jeden den, druhy den uz nebylo. Takze pokud mozno, co nejvice veci ukotvit pisemne, at nedojde v nedeli k nejakemu dohadovani. Ale nemenila bych, bylo to krasne :-) Uz maj webovky, takze fotky, pocet luzek a podobne formality najdes tam. K.
Odpovědět
Profilova fotka
@katka_broz Ahoj a muzes mi lehce napsat, co jste tam meli a na jakou castku Vas to vyslo? Kolik hostu a co jste platili? :) Diky :)
Odpovědět
Ahoj holky, prosím také uvažujeme o statku Prak. Prosím můžete mi napsat klady a zápory ;-) ? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Meli jsme 75 lidi, vyvar u spolecneho stolu a pak uz raut se vsim moznym: pecena kruta, hamburgery, tatarak, curry s ryzi, pstruzi na grilu, rizky, vsemozne salaty, syry, cokoladova fontana, ... Jakmile zmizely veci ze stolů, objevily se dalsi a vsichni si to strasne pochvalovali. Do toho jsme meli pro hosty az do dvou do rana placeny vsechny alko napoje vcetne mojita, cuba libre, Aperol spritzu apod. - domluvili jsme se s pritelkyni pana Tupeho, ze nam prijde rict, az bude vypitych 8 (nebo 10?) flasek Havan a rozhodneme se dal. Na privitanou pred obradem jeste byly kanapky a oblozene housticky. Platili jsme 75 tisic myslim a to i s alkoholem a ubytkem pro nas dva a nejblizsi rodinu (cca 10 mist). Misto se vsem libilo, jidlo si vsichni hrozne pochvalovali. Jedina komunikace s panem Tupym je obcas komplikovana, vse si domluvte oisemne a bude to super. My jsme par veci doupravovali na miste a po telefonu a pak se zbytecne dohadovali. Suma sumarum - nemenila bych, Prak super!!!
Odpovědět
Tak pardon, platili jsme 95 tisic - 75 + jsem zapomnela 20 zalohu.
Odpovědět
Profilova fotka
@katka_broz A já se připojuji, působilo to tam na mne hodně útulně. Prostě hezké místo na svatbu. Když navíc vyjde počasí, krásný výhled...
Odpovědět
A obrad jsme meli v zahrade Sazavskeho klastera, taky doporucuju :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@katka_broz Teď si nejsem jist, protože ty místa kde jsme hráli se mi malinko motají v detailech, ale mám dojem, když jsem se šel projít, že na Praku byla venku i slavobrána, že měli vše na jednom místě. Každopádně, už jsem toho viděl dost, myslím různých statků, restaurací, salonků a Prak se mi zalíbil hned, jak jsem vylezl z auta. A jídlo super, obsluha pozorná a příjemná, to pak dělá pro atmosféru, pohodu a chuť se bavit hrozně moc, když se hosté cítí fajn. Novomanželé se teprve vrátili z cest a jak mi pošlou fotky, hned je sem vložím. Zkrátka pro koho je tato lokalita dostupná, včetně Prahy, doporučuji se tam zajet podívat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My tam budeme mit svatbu v cervenci 2016 a nemuzu se dockat, uzasne misto i majitele 😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Také uvažujeme o tomto krásném místě....nemáte nějaké fotky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@luuula Ahoj a můžeš prosím napsat, jak jsi byla spokojená? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 @lendra Ahoj holky, my tam meli svatbu v cervenci 2015 a super, spokojenost nadevse :) Vcera oznamila segra zasnuby a premysli nad stejnym mistem :) Bylo to fakt bezva, problem nebyl s nicim, jidlo super, ubytko taky ... dokonalost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina Ahoj, díky moc za info...my jsme nakonec zvolili jiné místo :-) To je dobře, že se vám to vydařilo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, uvažujeme o svatbě na farmě Prak. Měla jste tam některá v loňském roce svatbu, bylo všechno pořád tak hezké jak se tady píše :-)? Domluvila s majiteli se zlepšila, jídlo bylo výborné, prostory taky v pořádku? Máme cca 80 lidí, ta budu ráda za každou informaci :-). Díky moc předem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?