Svatba na statku či chalupě na Vysočině nebo Litomyšlsku

Cau holky, nemate nekdo nejakej tip na statek ci velkou chalupu na vysocine ci kolem litomysle, policky, kde by se dala usporadat svatba s kapelou? Idealne ubytko tak pro 40-50lidi, velka zahrada a prijemny vnitrni prostory pro pripad neprizne pocasi...catering spis vlastni, obrad je asi jedno esi na miste bo v nakym zarizeni k obradum urceny. diky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
@luhav Dobrý den, tak já často jezdím do Litomyšle natáčet svatby a co vím, tak jsou tyto dobrá místa, ve Vysokém mýtě - Penzion Jangelec, dále v Litomyšli na náměstí Hotel a restaurace Hvězda, nebo chata Polanka u Nových Hradů..... já natáčím profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
dik za tipy, ale nechci svatbu na namesti, idealne nekde na venkove, kde bude velka zahrada, na ktere bude moc do noci hrat kapela x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?