Svatba na Mauriciu

Profilova fotka
Zdravím! Měla jste nebo chystáte některá svatbu na Mauriciu? S partnerem máme sjednanou březnovou svatbu na Mauriciu, v Ambre Resort & Spa, byla jste tu některá? Popřípadně nevíte, jestli je problém, když partner neumí dobře anglicky a obřad bude v angličtině? :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
V ambre sme byli, bylo to perfektni...super prostredi i jidlo...jeli sme na svatebni cestu s ck deluxea...podle me je mozne zajistit prekladatele...
Odpovědět
My se tam taky chystáme v listopadu, tak bych taky uvítala info:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jedeme s CK Deluxea ;-) Já mám státnice z Angličtiny a bylo by mi líto dát dalších 6 tisíc za překladatele. Spíš jestli nevíte, jestli tam není nějaký pohovor, který by partner třeba nezvládl.. Je možnost nějakých výletů? Byli jste na některém? :-) @majisska @majisska
Odpovědět
@jorgatyznerova I my letíme s CK Deluxea:-) Rozhodně nejlepší přístup. Co se týče obřadu, tak ve všech cestovkách, kde jsem poptávala mi řekli, že oba musíme mluvit anglicky alespoň na komunikativní úrovni. Prý nestačí, když umí perfektně jen jeden z nás a druhý třeba jen základy, sňatek nám prý v takovém případě nemusejí uznat. Dokonce pan Walter z Blue Marlin říkal, že už se jim to letos párkrát stalo. Je to prý kvůli tomu, že se nás na těch úřadech budou ptát i na majetkové záležitosti. Takže my jsme si pro jistotu překladatele zaplatili.
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že již máte zajištěné s CK Deluxea, také jsem na jejich stránky zavítala, když jsme si vybírali, kdo nám se vším pomůže. :-) Nakonec nám se svatbou v Řecku pomohla paní Martina z mojí cestovky (http://www.svatbavzahranici.cz/cz/). Také dělají svatby v ráji, tak můžete aspoň nakouknout či porovnat. Jinak my budeme mít předsvatební schůzku pouze v angličtině bez překladatele. Prý bychom to měli zvládnou - měli bychom si tam potvrdit pouze již to, na čem jsme domluvení tady v ČR s agenturou (maximálně doladit květiny a tak), ale obřad máme již s překladatelem. Přeji ať se Vám svatby v zahraničí vydaří a máte tak nezapomenutelné zážitky po celý život. A hlavně hodně lásky a štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se tam chystáme konec září na svatební cestu, tak jsem také zvědavá ;-) , určitě pak pisnu.
Odpovědět
@jorgatyznerova vyletu moc,ceska delegátka dojela k nam na hotel a vse nam popsala...jezdili jsme taxikema byli jsme v port louis na trhy, pak chamarel a budhisticke palace a pak ns jiznich plazich.
Odpovědět
@majisska Takze vylety jste si zajistovaly pres cestovku? Na kolik Vas vylety tak vysly, prosim?
Odpovědět
@kajinkaa1 to uz si presne nepamatuju...cca 1500 za jeden? Ale opravdu tipuju...kazdopadne to jde i bez cestovky, taxi je tam levne, auta maji klimu a ridic na vas pocka..
Odpovědět
Pokud se domluvíš anglicky tak si výlety zařizujte spíš sami, vyjde vás to levněji, můžu doporučit Chateau Labourdonais, Safari Park, Coconut island a šnorchlování kolem, Port Louis, Chamarel, botanická zahrada v Pamplemouse.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ještě bych se připojila k eliska1234 a doporučila čajové plantáže Bois Cheri s nádherným výhledem, muzeem výroby místních čajů, jejich bohatou ochutnávkou a možností si je zakoupit, jsou výborný. A ta příroda tam... jak z pravěku, nádhera.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, mockrát děkuji za tipy!!! :-) ještě jsem viděla, že nabízí výlet na lodi a koupání s delfíny ve volné přírodě. Byla jste některá?
Odpovědět
Jo na delfínech jsme taky byli a byl to krásnej zážitek. Probíhá to tak, že se všechny lodě sjedou na jedno místo a hledají delfíny, lidi vždycky na povel naskáčou do vody a pak zase vylezou. Není to tak že by ti delfíni si s tebou nějak hráli ale vidíš je plavat buď pod sebou nebo kousek od tebe nad a pod hladinou, nejblíž mi byl tak 1-2 metry. Představovala jsem si to trochu jinak ale i tak super zážitek :).
Odpovědět
A jestli holky můžu doporučit, vybírejte si západní pobřeží, na východě víc fouká a prší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@slonule Ahojky, tak jak bylo v Ambre resortu?:-) My letíme 18.11., tak jsem zvědavá;-)
Odpovědět
@kajinkaa1 Ahoj a s kým letíte? S přítelem taky odlétáme 18.11 ale jen na dovču :-)
Odpovědět
@eliska1234 a můžu se zeptat kdy jste tam byli? my letíme v listopadu na východ a četla jsem, že v tuto dobu je na východě akorát příjemný vánek :-)
Odpovědět
@jitulka89 Ahojky, letíme s Emirates od CK Deluxea. A Vy letíte přímo do Ambre resortu? Počasí bych se v našem termínu nebála, letíme v sezoně, takže budeme mít krásně. Teplo určitě a možná sem tam nějaký ten mráček a max. kratičká přeháňka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj, my také s Emirates od CK Deluxea do Ambre Resortu, potom se budu těšit na reakci! :-) My letíme až v březnu, 21. tam máme svatbu.
Odpovědět
@jorgatyznerova Ahojky, určitě pak napíšu :-)
Odpovědět
@kajinkaa1 Nene my neletíme s cestovkou :) Letíme s Turkish Airlines a máme to s jedním přestupem v Turecku :) Ubytování jsme si taky našli sami apartmánek právě na tom východním pobřeží ve městečku Trou d´eau Douce :) už se moc těším :-)
Odpovědět
@kajinkaa1 Ještě jsem koukla na mapku a je to 6 km jižně směrem od vašeho resortu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ambre Resort & Spa je moc pěkný hotel. Podle mne jeden z nejlepších 4* na Mauriciu. Jediný minus (když to nepletu s nějakým jiným hotelem na ostrově) - skoro se tam nedá koupat v oceánu. Je tam mělčina za kterou je korálový útes, ke kterému se nesmí.
Odpovědět
@jitulka89 Jee, tak to je škoda, že nejste s námi v hotelu, mohli jsme mít české spojence :-) Tak se tam třeba někde potkáme :-)
Odpovědět
@leorin A určitě je to u Ambre? To jsem se totiž nikde nedočetla a psala jsem si i s holčinou, která byla přímo v Ambre a o mělčině nic nepsala, naopak byli moc spokojení.
Odpovědět
@kajinkaa1 to ano :) no je to možný přeci jen je to malý ostrůvek :)
Odpovědět
Ahoj my se chystáme na jaře, ale pořád jsme nenašli to naše místo - buď to je za hodně a nebo tam není pláž ke koupání , ale jen ta mělčina. Nebo hotely, co se nám líbí nemají all inclusive :-(
Odpovědět
Profilova fotka
a teď jsem zmatená :)) ono to bylo před několika lety, ale ještě jednou jsem to zkontrolovala - byl to Ambre. Taky jsem nenašla skoro žádne recenze, kde by byla zmíněna mělčina. Jsou dvě možnosti: buď jsme se koupali v tomto hotelů v průběhu odlivu (a musel být velikánský) a nebo je tam fakt mělčina, což je pro Mauricius normální věc. Lidí se na ostrově moc v oceánu nekoupají a tak o tom nepíši. Já jsem Mauricius procestovala kvůli práci a v každem hotelů jsem nestravila víc, než jeden den a jednou noc. Možná v tom Ambre to byl fakt odliv....
Odpovědět
Profilova fotka
@moncicak86 pro koupání v oceánu jsou nejlepší (a i nejhezčí) pláže u hory Le Morne :-) Koukni si, jestli nejsou nějaké 4* vedle Dinarobin a St. Regis. Je to tam fakt fantastický :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?