Svatba na Máchově jezeře

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli měl někdo z Vás svatbu na Máchově jezeře konkrétně v hotelu port. Byli jste spokojení? A jaka je zhruba jejich cenová relace? Psali jsme email, ale jěště se nikdo neozval a já jsem děsně nedočkavá.
Odpovědět
@lamce92_ Ahoj :) také jsem na něj koukala a zatím mi nikdo neodepsal, je to tři dny, tak nevím, přemýšlela jsem, že se tam zajedeme podívat =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maggie_ No, právě, u nás taky ještě nic. Bojím se, aby pak mě měli ještě místo na to naše datum :( :-O
Odpovědět
Profilova fotka
Moje skoro švagrová tam měla svatbu loni v rijnu coz uz byla docela zima ale hodinu pred obradem vyslo slunce a bylo krasne. Obrad byl na brehu jezera pod tim altankem. Kam je mimochodem silenej kopecek takze v podpatcich dost vražedné. Jako mokra varianta je k dispozici party stan. Vevnitř je velky sal na hostinu moc hezke, parket trochu mensi a k baru se muselo chodit do vedlejsi mistnosti kde byla i verejnost. Doporucuji probrat alkohol dopredu byly tam kvuli tomu nějake nesrovnalosti. Priroda okolo krasna parkovani v pohode v pokojich jsem nebyla. Kdyby nekdo chtel muzu poslat interne fotky. Cenove nevím jak to bylo, neptala jsem se. Jidlo uslo ale hodne jsme solili i peprili. Letos planuji ja svatbu a kdyby ji tam nemeli loni oni asi bych do toho sla. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ted, my psali, že v červenci mám smůlu. :/ Tak jdu se koukat jestli je ještě něco v okoli Machova jezera :-O
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?