Svatba na letohrádku Mitrovských v Brně

Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenost se svatbou na letohrádku Mitrovských??? Zatím vím jen to, že se termín na matrice (oddávající) dá zamluvit nejdřív 3 měsíce před svatbou :-( Budu ráda za jakoukoliv zprávičku!Díky.R
Odpovědět
xradka - teď jsi mě vyděsila. Jen tři měcíce dopředu? O tomhle místě jsme taky začali uvažovat, ale teprve před pár dny, takže jsem zatím nestihla nic zjistit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
michaelada • Dnes v 16:24 V letohrádku Mitrovských v ceně za obřad nabízejí možnost fotografování a filmování, nemáte některá zkušenost jaký kameraman, fotograf je, jaké má fotečky? Pár fotek mají na jejich stránkách, jinak jsem nikde nic nenašla. hareha • Dnes v 16:46 Nemyslím, že by v letohrádku byl fotograf a video v ceně. Aspoň to tak nebylo, když jsme se o to místo zajímali. Můžeš si přivést svého, nebo toho, koho si vybereš z jejich nabídky (a zaplatíš zvlášť). Ale je možné, že udělali nějakou změnu... michaelada • Dnes v 17:04 Zatím máme jenom telefonicky zamluvený termín na 22.5.2010 a podrobnosti jdeme osobně domlouvat až v březnu, tak tam se všechno dozvíme. Na stránkách mají "Cena za svatební obřad včetně možnosti fotografování a filmování...." Teď, když si to znovu čtu, tak zjišťuji, že jsem to asi špatně pochopila. Myslela jsem, že je to fotografování v ceně, ale za 4.500 Kč, to by bylo asi málo, že? :-) Ale přesto, nemáte někdo s jejich fotografem zkušenosti? :-) hareha • Dnes v 18:00 Měli by v nabídce mít třeba Aleše Ležatku. Ten fotí opravdu nádherně. Kontakt máš v IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, chceme se tam brát s přítelem v srpnu, takže v letohrádku je pouze předběžná rezervace? Raději bych to měla teda už jisté :)
Odpovědět
Tak já sem přihodím svou zkušenost se zajišťováním termínu na letohrádku Mitrovských. Na oficiálních stránkách letohrádku je informace, že termín obřadu se domlouvá na matrice, telefonicky mi paní z matriky řekla, že na září se objednává až od 4.3. ,takže půlrok dopředu, Dneska jsme tam byli. Sedli jsme si tam už po 7 a už tehdy jsme dostali pořadové číslo 107, začínalo to 100..prvních pár llístků měli nacvakaných dopředu pro své známé. Takže před námí šli 3 lidi..z toho 2 ženský ze svatebních agentur, které zabraly všechny termíny v září naráz!!!!!! Zeptala jsem se jestli je normální aby jeden člověk zabral termíny a paní jen přikývla. Byrokracie jak sviňa. Takže jednotlivci či páry, kteří si tam ten den šli zamluvit termín šli s hořkým zklamáním domů...NAVÍC-paní se mě zeptala, jestli máme nějaký "předběžný" termín zamluvený - to je co? telefonicky nám bylo sděleno, že musíme osobně až toho 4.3. Další věcí bylo, že na té matrice si zamlouváte jen člověka na obřad..To znamená, že musítě zvlášť zamluvit termín na letohrádku (což zase nebylo nikde uvedeno, mysleli jsme, že se tam postrají o vše když to spadá pod jejich část). A aby vám seděl termín zamluvení člověka na obřad a termín na letohrádku je asi nemožné..takže nás to hodně zklamalo a obřad budeme mít na hezčím a dostupnějším místě, kde z každé strany nečouhá panelák. Ať si ten letohrádek strčí někam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, nemáte někdo novější informace? díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka8681 AHoj, tak se dívám, že vyhrál Slavkov :) a prosím tě kde jste měli svatební hostinu? Podle fotek to tam vypadá moc pěkně :)
Odpovědět
@teeryinka Ahoj, hostinu jsme měli v hotelu Vista v Brně :) mají tam velký sál, skvělý přístup i ceny...velká spokojenost :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?