Svatba Litoměřice a okolí

Ahoj, plánuji svatbu v Litoměřicích a okolí ale nenašla jsem zatím hezké místo. Nemáte někdo nějaké tipy na hezký hotel či Farmu a nebo jiné? Děkuji moc.
Odpovědět
Ahoj! Doporučuji Dvůr Perlová voda, je to u Budyně :-) chtěli jsme to tam, ale bohužel náš termín je obsazen.
Odpovědět
Ahoj, my ji máme 24.6.2017 a v perlové vodě jsme chtěli hostinu a na celý rok mají už téměř obsazeno až do září, je to tam beznadějný, bohužel :-( na některých videích z Ltm jsem viděla, že se dělají obřady v havlově parku vedle parkoviště hvězdárny a na videu to vypadalo moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat na stránky zooparku Želčín je to sice blíže k Mělníku ale třeba Vás to zaujme.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezzzzka Dobrý den Terezo, napadá mě http://www.cernodolskymlyn.cz/ nebo možná http://www.agropenzion.wz.cz/ ...nevím jaké přesně máte představy... nebo možná http://www.nastatek.cz/fotogalerie a ještě http://www.u-rybnika.com/. Třeba nějaký ten tip bude to pravé. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, v okolí Litoměřic jsem měl možnost natáčet hned na několika krásných místech. :-) Dvůr Perlová voda, Kostelec: http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide... Černodolský mlýn, Opárno: http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide...
Odpovědět
Perlová voda a i Černodolský mlýn mají téměř všechny termíny obsazené, volala jsem a zjišťovala. Jen pár termínů volných, ale zkust to. My zakotvili v Třebízi v hotelu Pod Sluncem www.hotelpodsluncem.cz. Paní manažerka velice ochotná a prostředí moc krásné, navíc nechtějí takové ceny za jídlo a pití jako ve vodě a v mlýně. My jsme z toho nadšení.
Odpovědět
Děkuji moc. Projdu to vše. za další tipy budu vděčná. :-)
Odpovědět
My chystáme svatbu v penzionu Kocourov v Českém středohoří - nádherná příroda kolem, velké kryté posezení venku, ubytování pro 20 lidí a moc milý personál :-)
Odpovědět
Tak my nakonec zakotvili v Třebízi, Hotel pod Sluncem. Vypadá to tam moc hezky, už jse se byli podívat, ale termíny už mají taky hodně plné, na internetových stránkách hotelu majjí obsazené termíny vypsané. Přeji hodně štěstí ve shánění. Vím, že je to o nervy :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?