Svatba jihomoravský Kraj, Znojemsko, Moravsko Krumlovsko :)

Ahoj holky, v srpnu plánujeme s přítelem svatbu, ale nevíme pořád kde, nemohly by jste mi s něčím pomoct? Nerada bych jezdila někam extra daleko (teď bydlíme v Moravském Krumlově)... ale chtěla bych nějaké krásné, cenově dostupné místo (prosím ne žádnou hospodu nebo sokolovnu), kde by se dal uskutečnit obřad, oběd i večerní zábava, nevíte o něčem? Přijde mi, že v Praze, Olomouci, Hradci a všude jsou krásná místa, ale tady na jižní Moravě nic, jen hospody :))) děkuji moc za odpověď ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mucinci Ahoj, my budeme mít svatbu v penzionu U Němců v Domašově u Brna, bude tam probíhat celá svatba, ale jen nevím, jestli budou mít ještě volné termíny na srpen... My jsme si to tam rezervovali asi před 2 měsíci a volných termínů - ovšem na celou svatební sezónu - bylo jen pár... Jinak nevím, co ti poradit, taky jsme měli problém s vybráním místa :( Ale držím palečky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím co je extra daleko? Pokud by byla do hoďky dojezdnost OK, tak je docela dost hezkých míst třeba v Boskovicích a okolí. Ale to pokud chcete i s přespáním.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?