Svatba - hrad Točník, hostina - Selský dvůr Biskoupky

Ahoj holky, nemate letos nekdo svatbu a hostinu na techto mistech - hrad Tocnik a selsky dvur Biskoupky? Nebo kdo ma z techto mist nejake zkusenosti z minulych let? Uvitam cokoliv - rady, tipy, zkusenost, recenzi..cokoliv! Nemate taky kontakt na nekoho, kdo by za par korun dokazal nazvucit obrad na nadvori na Tocniku? Hudbu mame svoji reprodukovanou, ale trochu se bojime, ze male repracky nedokazou takovy prostor ozvucit. Diky moc za vse k tomuto tematu!
Odpovědět
Profilova fotka
@janulisek Zkus kontaktovat tutu holcinu.. http://www.beremese.cz/fotoblog/vca/a...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, tak já jsem byla poptávat taky Biskoupky, ale bohužel nám to tam nevyšlo kvůli prostorům. Budeme mít 44 lidí, tak na tento počet nám nabídli vlastně prostor restaurace, tam, kam se chodí normálně na jídlo, ale to se mi zdálo hrozně malý. Sál, který je mimo, je pro 70 lidí, takže tam by nás zase nepustili. Ptala jsem se teda i cenově a to počítali tak 1000 Kč na osobu nebo i 1200 Kč na osobu.
Odpovědět
@dvorce mas kapelu? hudbu jsme na hostinu jeste nevyresili..co hrajete za zanr?
Odpovědět
Profilova fotka
@xsona @janulisek Ja jsem prave byla v Biskoupkach dvakrat na jidle a nic jsem teda spokojena nebyla. A ani to prostredi se mi nelibi. V Tocniku je dobra ta restaurace u Vaclava IV. anebo my meli svatby v restauraci na Svate.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v Biskoupkách svatbu letos v srpnu i s obřadem. Budeme mít kolem 50-ti lidí a nabídli nám rovnou velký sál, který je mimo hlavní restauraci, jak psala xsona. Pan majitel je skvělí, dá se s ním na všem domluvit. Po několika schůzkách, které jsme tam zatím měli, nemám vůbec pocit, že by se snažil z nás tahat peníze, spíše naopak mi rozmlouvá "zbytečnosti". Na obědě jsme tam byli jednou a moc nám tam chutnalo a známí co tuto restauraci znají už déle si jí taky moc chválí. Jinak prostředí tam je příjemný, žádný přepych to není, ale je to tam hezké.
Odpovědět
@libav a obrad budete mit u te kaplicky u rybnicka?my budeme mit taky velky sal - planujeme cca 50 - 60 lidi. Jak to budete mit s hudbou? Maji tam pry vlastni kapelu, ale my vubec nevime, co hrajou a kdyz jsem poptavala nejaky playlist, tak mi bylo receno, ze nic takoveho nemaji a ze zahraji vse. A vyzdobu si budete delat sami nebo to nechate na nich?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ano, obřad budeme mít u té kapličky u rybníka :-) Co se týče hudby, asi využijem té jejich kapely. Poptala jsem mraky kapel. ale buť v náš termín už nemohly, nebo byly cenově mimo naše možnosti. Pan majitel nám říkal, že v té kapele hrajen on + dva další kluci, za večer chtěji 4000,-, hrají prý spíše český písničky, možná něco zahraničního taky zvládnou, ale asi né nic moderního. Jinak tvrdil nám, že zaručuje, že se budem bavit, tak jsme s přítelem řekli, že to asi risknem. A co se týče výzdoby, přiznám se, že to jsem zatím moc neřešila. Nic méně mluvila jsem s ním o tom, řekl, že buť nám řekne kolik čeho máme koupit, nebo že má svýho dodavatele, prý si vyberem ze vzorníku a on to zajistí. Tak uvidime co nám ukáže a pak se rozhodem. Ale jinak asi výzdobu necháme na nich, nevim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?