Svatba, hotel Prosper, Čeladná - máte zkušenosti?

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenosti ohledne svatby v Hotelu Prosper na Celadne?Nebo neco z doslechu? Nemate treba jiny navrh, kde usporadat hostinu (70 lidi) i s noclehem (pro 35 lidi)? Dekuji za pomoc.
Odpovědět
@heyrup my tam byli na svatbě, není to špatné, ale viděla jsem i hezčí svatby:) Moc hezký je třeba Horizont Resort v Kunčicích pod Ondřejníkem, tam je to zrekonstruované komplet (ubytko taky) , hodně se tu píše o hotelu U Holubů v Čeladné (nám tam vůbec nechutnalo jídlo) nebo pak různé hotely v Rožnově pod Radhoštěm
Odpovědět
@heyrup my to budem mit na hotelu Sepetna na Ostravici..mame v planu podobny pocet lidi jako vy a zatim s tim nemeli zadny problem :-)
Odpovědět
@krizecek a do kolika ti jste slavili?ja slysela, ze snad ve 23 hodin svatebcanum rekli,aby prestali hrat hudbu, tak jsem se lekla...doufam, ze to je jen nejake nedorozumeni
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Ahoj, souhlasím, Horizont resort je super! Sestra tam měla loni v srpnu svatbu a bylo to ÚŽASNÉ!!!!!!! Výborné jídlo, příjemný personál, úžasné prostředí s výhledem na Beskydy, dětské hřiště (děti se tak vyřádili, že jsme o nich celý den ani nevěděli :-) ). Můžu jen doporučit!!!! Navíc teď tam jako provozní pracuje naše známá a ta je skvělá - je milá, příjemná a tou prací vyloženě žije a jistě všem ráda vyjde vstříc. Takže Horizont resort v Kunčicích pod Ondřejníkem můžu jen doporučit ;-) !
Odpovědět
Profilova fotka
@heyrup Ahoj, otázka sice nebyla na mě, ale mám s tímto rezortem zkušenost - sestra tam měla loni svatbu. Nevím sice kde jsi to slyšela, že na Horizontu vypli hudbu už ve 23hod., ale nějak se mi to nezdá.... My slavili do 6hod. do rána ;-)
Odpovědět
@paja přesně jak píšeš, paní provozní opravdu velmi příjemná, ym svatbu odkládáme na příští rok, ale byla jsem tam za ní se domlouvat a opravdu nás velmi mile překvapila, návrh celodenního rautu jsme měli hned druhý den na emailu, bez problému byli schopni vyřídit všechna naše přání a jak píšeš, nejvíce nás nadchlo hřiště :)
Odpovědět
@paja nemela jsem na mysli horizont ale hotel prosper :-) ale dekuju za info :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@dadulkap Jak jsi nakonec byla spokojená se Sepetnou? My jsme tam nedávno byli na relax víkendu a uvažuji i o svatbě tam... :-)
Odpovědět
@xlostris Bylo to tam naprosto super..je to opravdu pěkné prostředím, obřad jsme měli na terase, počasí nám vyšlo..ubytování bylo bombastické...fakt pěkné nové pokoje, na mě luxusní, chatičky byly taky super...jídlo vynikající..prostorný sál apříjemný provozní, který se nám fakt snažil vyjít vstříc...jediné, co nám torchu kazilo dojem bylo, že nestihli dodělat rekonstrukci v termínu a tudíž to tam bylo trochu rozbagrované...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?