Svatba Brno a okolí vše v jednom

Můžete my poradit na místo svatby tak aby se tam dal uspořádat obřad i hostina a bylo to tam vhodné i pro děti zahrada, hřiště ....(budeme tam mít asi 11 dětí) a za rozumnou cenu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, stoprocentně se na takový typ svatby hodí hrad a zámek Dolní Kounice. My tam máme zrovna za 14 dní svatbu a jsem velmi příjemně překvapená - teď ještě, aby nám počasí vyšlo. Ale opravdu v Kounicích ti zajistí veškerý komfort za velmi dobrý peníz ;)
Odpovědět
@georginek Děkuji fotky mají hezký a můžu se zeptat kolik máš lidí a na kolik vyšlo jídlo jestli teda máš klasiku přípitek,rolka, vývar, svíčková :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě doporučím hotel Harmonie v Zastávce u Brna, mají tam i dětský koutek, bowling a bazén..a ceny úplně super..obřad v hotelové zahradě :-)
Odpovědět
Já doporučuju Ranč U jelena. Vše v jednom, děti se tam vyřádily a cenově to taky bylo vyhovující :-)
Odpovědět
No zatím uvažujeme o Domašově u Němců ale jídlo se my zdá trošku dražší plus pronájem sálu
Odpovědět
@iiiv můžu se zeptat jak to tam mají drahý, třeba klasickou svíčkovou jsem u nich nenašla, no asi jim napíšu
Odpovědět
Profilova fotka
mají i svíčkovou, my jsme nechtěli..no nám udělali hrubej rozpočet pro 27 lidí na hostinu +20 lidí večer s průměrnou spotřebou alkoholu na 35 000,- takže to vychází cca 850kč na osobu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sabk ahoj, my máme lidí 40, ale mají prostory klidně i pro 200, jsou tam i atrakce pro děti, protože tam bývají dětské dny, teď tam byla pigiáda... Dohromady za celý Kounice (pronájem, obřad, obsluha, koordinace, zajištění všeho, na oběd přípitek, předkrm, polévka, dále oběd formnou rautu, večer sele a studené mísy, pitný režim, část výzdoby) dáme 42.000,- dá se hodně individuálně měnit - třeba, že si pití zařídíte sami, nebo tak...
Odpovědět
@iiiv tak bohužel v našem termínu mají v Hormonii plno, ale i tak děkuji :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@sabk kamarádka nám doporučila AS club, je to v Brně - Jundrově. Je to tam super, krásné prostory vevnitř i venku, super ubytování pro hosty. Venku se dá grilovat i příjemně posedět. Podívej se na jejich stránky mají tam pěkné fotky ze svateb a cena podle předběžných domluv je velmi příznivá. Je tam moc ochotný pán který vám vše řekne a ukáže :-)
Odpovědět
@petr_sara děkuji je to moc hezký ale asi tam není žádný hřiště pro děti
Odpovědět
Profilova fotka
@sabk Hřiště pro děti tam přímo není, ale bylo asi 50 metrů (přes silnici) tak by musel někdo z dospělých jako dozor.. :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, zrovna jsme měli svatbu na Myslivně (Hotel Myslivna), bylo nás 50, z toho 11 holčiček v rozmezí 1,5-10 let. Holky si vyhrály, prolézačky, trampolína. Nechaly jsme jim udělat minidortík jako pro nevěstu. Koupily jsme jim bublifuky a nemůžu říct, že by se holčičky nudily. Bavilo je pít limonády dle vlastního výběru, nejlépe coly, protože sbíraly víčka :-) Cena 50,000 včetně 1 pokoje navíc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj nevestinky, uvolnilo se misto v hotelu Santander na 2.6.2018, tento hotel je zablokovany na rok a pul dopredu, tak nevahejte a rychle si tam zavolejte ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já znám v Lišni v Brně Kadlcův mlýn. Celkem často, tam jsou svatby. Jezdívám tam na kole a víkendy, tam mají často svatební.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Hledali jsme vhodné místo pro svatbu, tak aby se vše odehrálo na jednom místě od obřadu až po hostinu. Chtěli jsme taky pro vzdálenější hosty ubytování. To vše splnil Kadlcův mlýn nacházející se v Mariánském údolí v Brně.
Odpovědět
Jak dlouho dopředu jste si ho rezervovali?
Odpovědět
Domlouvali jsme se rok dopředu, chtěli jsme mít jistotu.
Odpovědět
Prošla jsem si jejich www.kadlcuvmlyn.cz. Dozvěděla jsem se spoustu informací, co se týká ceny a všech služeb které nám mohou nabídnout. S přítelem k nim vyrazíme osobně abychom si domluvili termín.
Odpovědět
@karlina11 Ahoj, mohla bych se zeptat, jaká je tam cena pronájmu na ten celý víkend pro celý areál? Také tam plánujeme svatbu, nejspíš až 2022, ale ráda bych věděla s čím počítat. Děkuju moc
Odpovědět
Moc hezké prostředí pro rodinnou akci, jakou svatba nebo oslava je. Vůbec jsem nevěděla, že v podstatě v Brně, ale zároveň v přírodě je takový hezký penzion.
Odpovědět
Kamáradka se tam nedávno vdávala, já ji byla za svědka. Vše proběhlo pefektně a bezchybně. Přálo nám i počasí🙂.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?