Svatba a vše kolem jižní Čechy. Znáte nějaké místo?

Profilova fotka
Zdravím! Myslela jsem si, že zprostředkovat hostinu a večerní párty bude jednodušší... :-S Nevíte někdo o dobrém místě na jihu Čech, kde by byla hostina, večerní oslava a ještě nocleh asi tak pro 60lidí? Jo, a my dva, takze 62 asi. :-D Moc by mi to pomohlo, protože se mi nic moc nelíbí zatím a nebo to je šíleně drahý (Červená Lhota např). Předem moc děkuji. :-) M.
Odpovědět
taky by mi bodlo nějaké info. Sestra snoubence měla svatbu na Orlíku a 2-3km odtamtud je v Kožlí penzion u Nováků. Nás tam bylo cca 35 ale jaká je celková kapacita to netuším. Ale jinak můžu doporučit-krásné prostředí-v přírodě a přitom snadno dostupné, pro raut venkovní altán a personál naprosto bezkonkurenční:) jídlo výborné a měli ho i krásně nazdobené.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tak to zni docela dobre. urcite se na to mrknu a snad neco najdu. :-) uz mi z toho zacina byt zle, jak porad clovek hleda na internetu a poradne nic. Nebo ono by se neco naslo, akorat to treba nevyhovuje nebo tam neco chybi. Kdyz se zenil bracha, tak to mel v Treboni, ale pak se muselo jet asi 15km autama na misto hostiny a pak z toho byl strasny chaos, kdo bude pit, kdo bude ridit a tak. A to ja nechci. Pro me je to asi horsi v tom, ze se momentalne nachazim v Londyne, takze nemuzu ani nikam zajet a podivat se tam. Tak hledam vic moznosti a pak to objedu po novym roce.
Odpovědět
ta snoubencova sestra to taky zařizovala z anglie:-D to je náhoda...no mě se ta její svatba strašně moc líbila a navic kousek pod hradem je hned minipřístav a do toho kožlí se dá dojet i lodí:-D my tedy měli jen projížďku asi na hodinu po přehradě a tam proběhl přípitek. tak nevím, jak dobře je ten penzion dostupný když se tam jede lodičkou. my jeli auty. jinak i dojížďka 15km mi přijde v pohodě, ale musí se takovýhle věci podchytit dřív-ještě než se tam ti lidi sjedou, aby se s tím počítalo dopředu aby pak hosté s "černým petrem"nebyli uražení, že nemůžou pít:) jinak mám teď stejný problém jako ty, hledám a nenacházím-mám asi moc kritérií. většinou se pro něco nadchnu a pak zjistím, že tam jedna věc chybí a nebo že není dostatečná kapacita na ubytování...Snad nám tu někdo ještě dá nějaké tipy:)
Odpovědět
Profilova fotka
No, presne tak, nejaky napady by se hodily, vid? Ja mam taky pocit, ze zacinam byt asi moc narocna a proto nemuzu nic najit. hlavne taky nechceme utracet zase nejaky sta tisice za svatbu. Nevis, na kolik to tak snoubencovo sestru vyslo tady na tom Orliku a v tom penzionu? Ne, 15km je kousek, ale spis byl problem v tom, ze odtamtud se potom ty lidi museli nejak dopravovat domu a to ja prave nechci. At klidne tech 15km z obradu jedeme, to nevadi, ale pak at tam nechaji auta a uz nemusi nikam cestovat a prespi tam, kde bude hostina a posleze oslava. A ty chces mit svatbu kde? Take jizni cechy?
Odpovědět
no dvoulůžák mají teď psaný na jejich stránkách za 1500 a třílůžák vyjde na osobu ještě levněji. Ona tu svatbu neměla zrovna nejlevnější a hlavně jsme tam byli od pátku do neděle a k tomu byl i celkem zajímavý program, tak se to určitě prodražilo.Ale přesnou cenu nevím. Ale myslím, že samotné ubytování jen s tím jídlem jak jsi psala, bude v pohodě. My plánujeme svatbu až na léto 2012 ( zasnoubili jsme se nedávno a nechceme se stresit), takže zatím konkrétní místo nemáme. Ale vymezili jsme si právě jižní Čechy. Teď hledáme po netu a na jaře to objedem(jestli teda konečně něco najdeme:-) ), v létě rezervujeme a začne se konat. Kamarády máme hodně vytížené, tak musíme mít vše připravené definitivně hodně dopředu, aby si udělali čas. Mají naplánováno mnohdy i přesné termíny rok a půl dopředu, takže pro organizaci luxusní podmínky:-D už teď hlásíme že červenec 2012 musí být pro ně pracovní tabu:-)
Odpovědět
Ahojky,misto vam bohuzel neporadim...Jen bych vam chtela rict,ze zadne misto nebude dokonale....... jsme v Praze,nejsme nijak financne omezeni,ale stejne,vzdycky je tam neco.... proste se pak musite rozhodnout,ktery ten nedostatek prekousnete spis. Hodne stesti ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?