Svatba 2017 Praha

Ahoj, chci se zeptat jestli máte nějaký tip na svatbu v Praze. Jak na obřad, tak na hostinu a párty. Budu ráda za osobní zkušenosti :-)
Odpovědět
Ahojky, no ráda bych také znala Váš názor. Měla jsem zarezervovanou Zbraslavskou myslivnu, ale jejich komunikace mě moc mrzí, kdy je pro ně problém 4 dny odepsat po přečtení zprávy na fb a slibovali mi smlouvu před týdnem, tak teď pátrám jinde. Zkoušela jsem Dolce Villa, tak se tam příští pátek pojedeme podívat. Ale kdyby jste měli jiné typy, beru jakýkoliv ;)
Odpovědět
pavilon grebovka ..
Odpovědět
Na Zbraslavi ještě restaurant Patium.
Odpovědět
záleží koľko ľudí plánujete. My sme mali svadbu vo Villa Voyta a veľmi odporúčam, všetko bez problémov
Odpovědět
Profilova fotka
@bibida13 Dobrý večer, záleží, kolik pro kolik lidí a jaký styl by se Vám líbil :-) Dobrou zkušenost přímo ve městě máme např. s Letenským zámečkem. Vše bez problému, jde tam udělat jak obřad, tak následná hostina/party.
Odpovědět
Letenský zámeček. http://www.letenskyzamecek.cz/cz/svatby
Odpovědět
Dekuji za tipy. Budeme mot cca 40-45 hostu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, krásné místo je třeba Hliněná bašta, http://www.hlinenabasta.cz/ Místo s příjemnou atmosférou, novomanžele byli spokojeni i se službami. Pro počet hostů, který jste uvedla by to mělo být bez problémů. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Spoustu tipů na místa pro konání svatby najdete na našich webových stránkách. A pokud ještě nemáte kapelu na svoji svatbu, pak mohu nabídnout naše služby příbramské skupiny Bosáci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Na léto 2017 máme ještě pár termínů volných. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. .
Odpovědět
My jsme měli v hledáčku Hotel Selský dvůr, Trojanův mlýn (bacha nemají záchody, musíš si zařídit Toi Toi, což mi přijde jako šílenost - nevěsta na Toi toice :-D ), Hotel Svornost, Hotel Čertousy, Mlýnský domov, Zbraslavskou myslivnu, Yard resort, Areál Botanika, Dolce Villu, Hliněnou Baštu, Restauraci Větrník, Villu St. Tropez, Family Hotel Okoř, Penzion v Polích, Hotel Nosál, Český statek a Villa Voyta. Nakonec se většina vyřadila už jen kvůli ceně nebo kvůli tomu, že chtěli platit poplatky za to, že si u nich uděláš obřad. Nejlépe nám vycházela Dolce Villa a Villa Voyta. Obojí jsou krásná místa a rozhodovaly fakt detaily, takže jsme si nakonec vybrali Villu Voytu. Kdybys chtěla znát nějaké detialy k ostatním místům nebo k těmto, tak klidně napiš, do zprávy ti pošlu moje postřehy a poznámky. :-) Hodně štěstí při výběru, je to fakt masakr. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Chateau St Havel. Svatba tam byla výborná volba. :-)
Odpovědět
Hotel rezidence Appia. Mají asi nejhezčí prostory na hostinu, jaké jsem zatím viděla :)
Odpovědět
Dobrý den, mohu vám nabídnou svatební hostinu na jednom místě. Podívejte se k nám do profilu na recenze . virtuální prohlídka : https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si Vám nabídnout služby naší agentury. Pokud budete mít zájem, pomůžeme Vám s výběrem i přípravou dle Vašich zadání. Neváhejte nás kontaktovat. Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?