Svatba 120-130 lidi, kde?

Ahoj, se snoubencem již nějakou dobu hledáme místo, kde by mohl obřad, hostina i přespání na jednom místě, či velmi blízko u sebe. Problém je, že jsme napočítali 120-130 hostů. Moje prosba tedy zní, víte někdo o takovém místě, kam by se všichni vešli a zároveň bychom za svatbu nezaplatili jmění? :)
Odpovědět
Tý jo, to bude velká svatba. Já můžu doporučit Hotel Zvíkov. Ale nevím jestli se tam vejdete. Nemám odhad. Zkus tam zavolat. Loni jsem tam byla na svatbě kamarádce. Ubytování je možné jak v hotelu, tak v bungalovech. Vedle restaurace je salonek s dětským koutkem. Večer pak můžete jako my grilovat venku na terase, kde je trampolína, houpačky a bazén. Slyšela jsem, že to má teď nový ředitel a že předělávají webovky, tak kdyžtak asi bude lepší kontaktovat přímo recepci, než studovat webovky. Je to cca 2 km od hradu Zvíkov, kamarádka měla obřad tam. Bylo to fakt krásný. Personál super. Jídlo výborný. Prostřední nádherné a romantické.
Odpovědět
Profilova fotka
Mužů se zeptat kolik mate rozpočet se vším?já na počítala snad 70.000kc:-(+a to nás tam bude 35-39lidi včetně 5deti....a to jsme říkali do 50.000kc a přitom to nic moc nebude jen oběd a raut v party stanu....kytky levné,fotograf levný kadeřnice vizazistka kamarádka....a co Certousy?tam je to snad větší:-)
Odpovědět
@petsinka @andilek85 Holky děkuju moc za tipy :) ono nakonec to mame trosku jinak :) obrad bude v Mnisku na Skalce, takze ted hledame misto na hostinu a prespani nekde v okoli :) zatim jsme se byli podivat v kempu Stara Zivohost, kde se nam moc libilo a ted cekame, jak nam naceni raut :) pokud to nebude uplne premrstene, tak to spachame asi tam :) co se tyce rozpoctu, tak zadnou konkretni castku jsme si nestanovili, ale treba obed bude jen pro rodinu u nas doma pred obradem a jeste premyslime, ze ubytovani si nejspis budou svatebcani platit sami, proto se nam libi ten kemp, jsou tam na ubytovani rozumne ceny, ktere nikoho nezruinuji :) jinak nejsem tvor, ktery potrebuje mit vsechno tak vymazleny, jak vidim casto v albech ani nepotrebuju mit zadne super drahe saty, pro nas jsou vice dulezite ti lide ( proto jich je tolik :)) tak si furt rikame, že co se tyce hostiny tak pocitme tak 1000 na hlavu a ostatni veci platit tak prubezne, co platy dovoli :) Tak sem se rozepsala, doufam, ze to je srozumitelny,casto litam v myslenkach, takze mi lidi moc nerozumi :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee v Mníšku odsud pochází můj snoubenec;-):-D
Odpovědět
@andilek85 hezky :D my jsme v Mnisku od listopadu a Skalka je naprosto kouzelna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já Ti ani nevím co jsme spolu ještě jsme tam nebyli vidím jen z dálky:-D taky se tam musíme vydat...
Odpovědět
@andilek85 urcite bezte, ten vyhled je uzasny :) stejne jako kostelik a poustevna :)
Odpovědět
Profilova fotka
;-)půjde me určité az poměrem za skoro tchyni na Mnišek v červenci na pout;-)to bezte je úžasná....;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?