Svadba na hrade Svojanov

Ahoj holky. Máte niektorá skúsenosť zo svatbou na hrade Svojanov (okres Svitavy)?? My ju tam budeme mať 1.5.2009, zatiaľ to však máme domluvené len predbežne, ešte nič nie je isté. Tak ak niektorá máte nejaké informácie, podeľte sa. Dík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Bebule! Byla jsem tam na svatbě mé kamarádky. Bylo to moc fajn, krásný prostředí a mají z toho nádherný fotky. Ale byla to malá svatba a nevím, jestli by se tam víc lidí vůbec vlezlo. Vyšli ale ve všem vstříc, takže, můžu jen doporučit ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojte, nikdy více!!!!!! Špatná zkušenost s pane,m kastelánem.Měsíc před svatbou nám oznámil, že tam svatbu mít nemůžeme, že si zamluvil celý hrad někdo jiný(prý se tam konla svatba nějakého papaláše z Prahy)Mimochodem my to měli zamluvené půl roku a pořád nám tvrdil, že to stačí měsíc před.No strašný strašný, omluva žádná a my museli celou svatbu, která tam měla být nejen obřad, ale i hostina zrušit a domluvit jinde.Měli jsme tedy štěstí a na stejný den a hodinu jsme zamluvili jinde , ale za ty nervy mi to nestojí.Takže laxní přístup pana kastelána opravdu perfektní. Hrad Svojanov nedoporučuji !!!!!!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Hola, no my tu budeme mít svatbu 17.4. 2010. Měli jste tam nakonec svatbu? Jaké to bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky! minulý týden měla sestra svatbu i hostinu na Svojanově a všichni byli hrozně nadšení!Je to tam nádherný, moc hezkých míst na obřad venku, hostina výborná, večerní raut taky, místnosti sice trochu malinký na tancování, ale my (svatebčani) jsme si s tím poradili po svým :) Sestřička si naopak velmi chválila přístup pana kastelána a všech se kterýma před svatbou jednala, ve vším ji vyšli vstříc (např. žádný alkohol na hostině, jen víno a pivo), a byli moc milí i v průběhu svatby (měli to ve zbojnickém duchu) a nakonec tam všichni svatebčani měli i sjednané ubytování, takže opravdu velká spokojenost. Kdybys chtěla, pošlu pro představu nějaké fotky :)) P.
Odpovědět
Jééé, no to bys byla strašně moc hodná. Moje mail. adresa je: milmic@seznam.cz My tam máme svatbu v dubnu - obřad v zahradě nebo nahoře v modrém pokojíku, hostinu budu mít v domě zbrojnošů (myslím se to tak jmenuje) a nakonec i ubytko nejbližší rodiny a přátel. No už tam moc těším, právě si myslím, že to musí být strašně pěkný a navíc paráda, že je všechno v jednom místě. Když jsme se tam byli poptat, tak paní, co nám ukazovala prostory, byla strašně milá a ochotná. Aj když jsem mluvila s panem kastelánem po telefoně, tak paráda, žádný problém. Děkuji to moc, za fotky budu opravdu moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
milmic: nemáš vůbec za co ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?