Středověké místo na obřad - Praha

Ahoj, začínáme plánovat svatbu a strašně ráda bych měla obřad na nějakém historickém místě v Praze, kde by byl pěkný jak exteriér, tak interiér. Ve Staroměstské radnici mají ohavnou obřadní síň, na Novoměstské by nás zase neoddali odpoledne, na čemž trvám. A pak už jsem celkem v koncích. Navíc se chceme brát v říjnu, takže čistě venkovní obřad bych raději neriskovala. Nejsem ani pokřtěná a partner má s církví neblahé vztahy, takže obřad v kostele nepřipadá v úvahu - leda v odsvěceném. Budu vděčná za tipy :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,trochu mimo misu (nebo spis misto) alr pokud nenajdete v Praze, hodinu cesty je v Usti nad Labem peknej hrd Střekov polozricenina a na stredovekou svatbu jak delanej :) navic v okoli najdeš i misto pro hostinu ldybys nechtěla na hrade (doporucuju Na statku) a vlak jezdi z prahy kazdou hodinu :)
Odpovědět
Děkuju :), ale právě trvám na Praze - s ohledem na mou babičku, která už sotva chodí a na partnerovu rodinu, která je ze Slovenska a bude chtít co nejdostupnější ubytování i dopravu. A tahat je ještě někam mimo Prahu se mi moc nechce.
Odpovědět
Co takhle historický Špejchar v Dubči? Kdysi se tam konal fantasy ples ;) http://www.praha-dubec.cz/historicky-...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, tak než sem přidám několik míst, která mě napadají, tak musím říct, že Špejchar v Dubči vypadá moc pěkně :-). Tady je několik tipů, třeba pomohou... http://www.uniquewedding.cz/svatebni-... https://www.svetsvateb.cz/firma/zamec... http://www.ceskystatek.cz/ http://www.vrtbovska.cz/cz/svatby A rád nabídnu také své služby, pokud by Vás můj styl focení zaujal. Standa Matouš
Odpovědět
A ještě mě napadl skanzen Řepora, to je u Stodůlek :) Ale nevím, jestli ještě funguje, už je to věčnost, co jsem tam byla.
Odpovědět
Děkuju za tipy :) Špejchar ukládám do užšího výběru a ty stránky s výběrem míst jsou super :) Nejradši bych se vdávala na Novém hradě u Kunratic, ale tam bych musela přimontovat i eskalátory, aby se tam starší osazenstvo mělo jak dostat.
Odpovědět
@ceriii Tam jsme se vydaly cca před rokem nebo dvěma s kamarádkou, hledaly jsme to poměrně dlouho a když jsme našly, tak brána zavřená a opletená pavouky :D
Odpovědět
@morwen To je škoda, bylo to moc hezké místo. Jsem zvědavá, co nakonec vyberete! Mně by se taky líbila historická svatba s prvky fantasy, ale snoubenec nesdílí podobnou víru, takže mám náhradní plán s origami a ptačím motivem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?