Stodola, statek, penzion - Pardubický kraj

Ahoj, v cervnu se chcem s přítelem brát a ne a ne najít vhodný místo :-( chcem mít vše na jednom místě bez přejíždění. Budeme mít cca 45-50 lidi. Moc se nám líbila stodola ve Lhotě pod Libčany, bohužel termíny jsou zabrané :-( chtěli bychom něco podobného. Děkuju za každý typ.
Odpovědět
Dolany u Pardubic?Kostel obce na obrad a pak je na vas,ktere ze dvou mist si vyberete.
Odpovědět
@pausini uz nemaj zadny terminy :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My si letos jedeme v Královéhradeckém kraji poptat termín do Jízdárny Hejtmánkovice. :)
Odpovědět
@semka329 tam je to krásný, ale šíleně drahý :-/
Odpovědět
Profilova fotka
My tam jedeme teď 7. října, tak jsem zvědavá, jakou cenu nám dají. Ale co jsem si psala s jinými nevěstami, tak většinou říkaly, že to až taková "hrůza" nebyla. :)
Odpovědět
Třeba u Poličky penzion Na Lukách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vaskovadenisa ahoj, řeším podobný "problém" - chceme to samé, ale srpen 2018, a všude už je všechno zabrané.. Nechápu :). Lhota i Dolany byly taky moje TOP, fakt krásný, takový styl svatby bych chtěla.. Jak se ti to podařilo, už máš místo?
Odpovědět
@radushka89 přesně, vše zabrané :-( hledala jsem tak dlouho až jsem našla krásnej penzion Mítkov :-) je to kousek od Chocně, uplně na samotě, kolem vede jenom cyklostezka. Obřad se dá udělat na zahradě, sezení mají zastřešené, hezké dětské hřiště (těch dětí tam budem mít hodně :-D ) a s paní bezvadná domluva. Dá se říct, že skoro na vše přistoupí a cena taky super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vaskovadenisa to vypadá krásně :). Právě, na samotě je to pěkný, může tam být hluk do noci, třeba i ohňostroj :). A zahrada pro obřad ideální. Děkuju za tip, kouknu na to. Ať se všechno vydaří, teď ještě to počasí :)
Odpovědět
@radushka89 není vubec zac :-) určitě mrkni, mě se tam moc líbilo. Myslim si, že i těch termínu volných budou pár ještě mít :-)
Odpovědět
@vaskovadenisa Pockej maji zabrane i hriste?
Odpovědět
Statek Helvíkovice - statek s možností přespání, sálem, kuchyňkou, venkovním posezením, podie, paloučkem a přístupem k mírné říčce :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme měli Hostinec Obora Trpišov, vše na jednom místě.
Odpovědět
Dobrý den, měli jste teď svatbu na Ranči Orlice - u Trebechovic a tam to opravdu nedoporucuji🙁🙁 příšerně jednání a neochota:(( vím ze kamarádka si chválila přístup v krnovicich😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?