Stodola či statek pro svatbu Hradec Králové. Poradíte?

Holky, nevíte o nějakém stodole HK nebo PC kraj cca po 50lidi, podmínka dostupnost WC nebo nějakém statku pro uspořádání svatby i obřadu? Díky.
Odpovědět
Já něco takového taky hledala, ale bohužel se nepodařilo :( Jediné, co jsme objevili je Loděnice, kousek za Pardubicema.. žádnej luxus, ale velká chata, molo, trávník, hřiště pro děti, záchody, ubytování, bar atd.. Domluva však byla nadlouho, tak jsme to vzdali. Ale můžete to zkusit, třeba budete úspěšnější :) Jen počítat s tím, že Pardubická radnice není moc nakloněná obřadům mimo obřadní síň, zámek či Kuňku. Nás třeba teď v září odmítli oddat na jiném místě, protože už je zima a nepředvídatelné počasí..no nechápu. Ať se Vám něco podaří najít :)
Odpovědět
My byli nedávno na svatbě v Helvíkovicích, statek U Krtka. Je tam venkovní zastřešené posezení, venkovní parket, uvnitř místnost, kde byl oběd (pro asi 40 lidí, více by se myslím nevešlo). Je tam zahrada, houpačky, kolotoč, řeka:-) Je to trochu mimo obec, avšak kousek:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Sháním něco podobného (taky pro 50 lidí), oblast hledání jsem ale už rozšířila už na celé východní a střední Čechy. Představujeme si vše uspořádat na jednom místě, nebo alespoň v docházkové vzdálenosti. Narazila jsem na „Statek u Kynosů“ v Krňovicích, ale na stránkách bohužel nemají moc informací o počtu pokojů apod... pokud zjistím něco bližšího dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsem narazila na webovky penzionu Malý Texas v Lukavicích u RK, vypadá to tam pěkně. Ale netuším jak to vyjde finančně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?