Statek, mlýn, stodola - Litomyšl, Poličky a okoli

Ahoj, nemate někdo typ na hezké misto na svatbu ve venkovském stylu? Rádi bychom měli obřad, oslavu a ubytování na jednom místě. Ideální by byl pronájem celého objektu. Líbilo by se nám, kdyby měl objekt například stodolu kde by se dala pořádat oslava. Kapacita osob na ubytování by byla ideální 30 a více. Pro samotnou oslavu kolem 50. Rádi bychom si občerstvení zařídili sami. Termín by měl být červen 2019. Předem děkuji za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus kouknout na Mlýn Horky, u Litomyšle :). Je krásný, bohužel jsem ho objevila pozdě, na letos už termíny neměli... Případně já budu mít na Křižánkách, dala bych tip, všem tvým požadavkům vyhovuje, ale asi už to bude daleko :).
Odpovědět
@radushka89 Ahoj, děkuju za tip. Na Mlýn Horky jsem koukala, ale tam to pořádají ve vlastní režiji, takže není možné si zařídit jídlo atd po vlastní ose:) Křížánky vypadají pěkně, daleko to není. Moc děkuju za tip, zkusím napsat a uvidíme:) Máte občerstvení svoje nebo vám to zařídí přímo v penzionu? Obřad budete mít také na místě nebo přejíždíte?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@krehnitko jasný, chápu :). Na Křižánkách to budeme mít v Roubence u Jakuba. Pronajmeme si komplet chalupu a stodolu, jídlo, obřad, úplně všechno je na nás :). Obřad tam, přejíždění jsem právě nechtěla.
Odpovědět
@radushka89 Roubenka je to krásná:) S kolika hosty počítáte?
Odpovědět
Profilova fotka
@krehnitko cca 40, všichni tam určitě spát nebudou.. Ale prý tam měli svatby i s 55 hosty :)
Odpovědět
@radushka89 Super, tak moc děkuju a přeji ať se svatba krásně vydaří:))))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?