Samota u houpaciho koně Tábor

Ahoj,prosim měl někdo svatbu na Samotě u Houpacího koně v Táboře? :-) Měla bych nějaké otázky.Moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem ji tam měla vloni. Klidně se ptej :-)
Odpovědět
No parada :-) asi tak pottebuju vedet vsechno :-) bude nas kolem 80,chceme hostinu formou rautu jen moc nevim kde raut a kde sezenu pro tolik lidi.Vejdou se vsichni do stodoly? Jake vybaveni tam majitel ma,myslim tim tteba ubrusy,nadobi,varne konvice na kavu,oblouk na obrad,jak je to s hudbou co se tyce aparatury,popr kdyz vyuzijeme notebook..'mam tolik otazek,chtela bych videt nejake fotky nemam vubec predstavu :-)
Odpovědět
Cokoli uvitam,jakekoliv info,postrehy jestli to nevadi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fujarka22 Ty jo, to je těžký takhle. My měli třeba oběd a večer raut. Mělo nás být 72 a nakonec nás bylo jen 62. Těch 72 lidí jsem si ve stodole nedovedla představit, ačkoliv mi majitel říkal, že už tam bylo i 90 a že by býval případně poradil, jak stoly uspořádat. Udělala jsem to tak, že rodina obědvala ve stodole, kamarádi v altánu, jelikož bylo horko, potom jsme už všichni byli venku. Raut jsme měli ve sklípku. Jaké vybavení? U nás si přivezl catering vlastní nádobí. Ubrusy nevím, vše jsem si dělala sama. Konvice a oblouk tam jsou, je tam taky jen jedna malá lednice, což je ale absolutně nedostačující. Budete určitě potřebovat třeba i prodlužovačku. Asi, co se týká výbavy a možnosti jejího použití, se spíš pobav s majitelem. Ve smlouvě bylo kolik toho má k dispozici, a pak když jsme přijeli na místo, podepisovali jsme několikastránkový soupis věcí, na které se nesmí šáhnout (určitě poučen z předchozích svateb). O aparatuře nevím, měli jsme kapelu a pak vlastní zařízení. Catering nám dělal hotel Relax u Drsů, už to ale asi v budoucnu prý dělat nebudou, ještě vím o Pavlu Mináři z Bechyně, že to tam dělává. Pokud to tam vaši hosté neznají, nespoléhejte na navigace, jinak vám přijedou úplně šílenou polní cestou zezadu Samoty. Fotky jsou zde http://www.beremese.cz/blog/fanino/al...
Odpovědět
Dekuju moc za informace,takze ubrusy radeji koupit.To je treba zrovna vec co me napadla.A to jste se tam jednou prijeli podivat a pak az den pred jste zdobili nebo jak organizacne?
Odpovědět
A tím vlastni nadobi myslis talire pribory a sklenicky?
Odpovědět
Promin z tolik dotazu jak jste resili hudbu vlastni?Kapela si tu aparaturu zaridi ale vy jak?
Odpovědět
Profilova fotka
@fujarka22 to já nevím, já se na ubrusy ani neptala, nějak se mi tam ubrusy nehodí a hlavně jsem to zavrhla i kvůli velkému počtu malinkých dětí, které by za ně tahaly. Bydlíme 30 minut autem, před svatbou jsem tam byla celkem 3x. Změřit si např. stoly a tak, pak majitel řekl, že stačilo napsat, že rozměry má... Ano, talíře, skleničky...vše si přivezl catering, my se o nic nestarali. Ale narazila jsem na netu na jedno video, kde normálně ty vystavené hrnky používali. Možná, že jsme to měli zakázané, aby se to nepomíchalo s nádobím cateringu, fakt netuším...
Odpovědět
Profilova fotka
@fujarka22 bratr občas hraje na narozeninách, měl s sebou bedny a notebook. Jako podkres při hostině, aby náhodou nenastalo úplné ticho, jsem přivezla dvě rádia s USB portem (jedno ve stodole, jedno v altánu) a měla na flash disku nahrané písničky.
Odpovědět
Moc děkuju za super postrehy :-) jsou to veci co jen tak nenapadnou.Zkusim tedy taky jeste Hotel relax.Ja mam trvale bydliste asi 10 minut odsud ale ted uz pres dva roky bydlim v severnich cechach tak to bude asi horsi s dojizdenim a domlouvanim vseho.Jeste se zeptam,jak jste to delali se spinavym nadobim?To se take starala cateringova firma?Jeste jednou moc dekuju za info a nebude vadit kdyz by me obcas neco napadlo,zeptat se te? popr na fb jsem Martina Finkova :-)
Odpovědět
A kapela si teda zaridila vse sama?Jsem proste zenska a na tyhle veci uplny lajk,Tvuj bratr mel k hrani vsechno co? Ty radia to je super napad ;-) diky za typ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fujarka22 Za málo. Špinavé nádobí si též umyl a odvezl catering. Určitě nevadí se zeptat, jde to i zde přes soukromé zprávy, chtěla jsem to i navrhnout, ale pak jsem si řekla, že takhle veřejně to může pomoci i někomu v budoucnu. :-) Já jsem byla úplný lajk a hlavně nevěsta s úplnou nechutí něco zařizovat, takže chápu. Navíc já to mám obráceně, žiji tu pár let, nikde, nic a nikoho moc neznám. Takže hlavně sehnat dodavatele byl pro mě fakt oříšek. Kapela vše sama. A bratr, no je to na delší vyprávění, ale stačí bedna a noťas.
Odpovědět
Článek se načítá
My máme svatbu u Houpacího koně za měsíc a pár dní....vřele doporučuji pana Mináře a jeho cateringovou agenturu - měla jsem z toho jídla ohromné obavy, ale setkání s panem Minářem mě naprosto uklidnilo - přesně ví, co si v podmínkách, které statek nabízí lze a nelze dovolit, se vším poradí, potřebné nádobí navíc přiveze, umeje, ráno po svatbě ještě přijedou s česnečkou...nabídka jídel je famózní, měli jsme možnost ochutnat z jeho kuchyně v Bechyni! Jinak každá kapela, co hraje na podobných společenských akcích má většinou svého zvukaře a aparaturu by si měli umět zařídit:-) jinak po svatbě se samozřejmě mohu také ozvat s nějakými dalšími tipy;-) napište začátkem června:-)
Odpovědět
Moc děkuju holky za super typy.Jeste by me zajimalo kolik Vas to vsechno vyslo" baj voko"....pokud nechcete nerikejte;-) nas bude 80 cca tak z toho mam strach trosku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme pana Mináře taky měli mít, on sám by dle referencí měl být supr kuchař, i to dobře vypadá na oko. Jenomže, co čert nechtěl, jeli jsme do jeho restaurace jen tak na čumendu, ty zmačkaný ubrusy ze sušičky mě nevím jestli pobavili, a trefili jsme se do dne, kdy tam pan Minář zrovna nebyl. Nebudu to tady rozebírat, nejezdíme tam, tak třeba to byl zrovna nějaký úlet kuchaře v zastoupení :-D Manžel bohužel řekl, že od něj to nechceme (je gastroturista), takže jsem to pak od pana Mináře rušila a bála se, jak to dopadne od Relaxu...a super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?