Rustikalni svatba - Zbraslavska myslivna

Ahoj holky,nasla jsem krasne misto (zatim soude pouze podle fotek) pro rustikalni svatbu, a tim je Zbraslavska myslivna. Nenasla jsem zde zadnou diskuzi,proto se chci zeptat,zda mate nejake zkusenosti? Dekuji
Odpovědět
Ahoj, já jsem tam byla jako svatebčanka v červnu. Záleží na tom, kolik chcete lidí, je to tam relativně malé. Ale kdybys chtěla, můžu se zkusit zeptat nevěsty, jestli ti můžu dát kontakt a můžeš se zeptat přímo jí..
Odpovědět
Ahoj,tak to budes moc hodna. Zatim si s nimi pisu ohledne financi,maji to zvlastne nastavene,moc tomu nerozumim,tak bych ocenila cizi zkusenost. Bylo by nas 50. A libilo se ti tam nebo bys svoji svatbu chtela spis jinde? Dekuji
Odpovědět
Jinde, pro nás je to tam hodně malé. A taky nevím, jestli jsou schopni udělat veškerý servis, což my chceme. Ta kamarádka si zařizovala všechno sama..
Odpovědět
Jsem skoro místní, bydlím kousek, a myslím, že to funguje tak rok, proto asi žádné informace moc nenajdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
@keerka Nepracovala ta kamarádka náhodou v reklamní agentuře :-)?
Odpovědět
@svatbaspribehem Myslím, že ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keerka Tak to je jen shoda místa a měsíce (jedna kolegyně tam měla právě v červnu svatbu) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula na to jsem taky koukala :) jak to ted mas s cenou? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula ahoj, taky o ni uvazujeme. Co ti odepsali ohledne financi prosim? Klidne do zprav, dekujuu :)
Odpovědět
@8karolina4 mas to v soukromem mailu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@8karolina4 Nemohla bys mi prosím také přeposlat cenovou nabídku? děkujuu
Odpovědět
Profilova fotka
taky uz mi odpovedeli :) muzu preposlat :) byl jste se tam uz nekdo podivat? :)
Odpovědět
Článek se načítá
@8karolina4 ja ti dam vedet v nedeli. Plus mrkneme zitra do Dolce Villa v Divoke Sarce.Jeste bych se rada podivala do Benic,Hoffmanova dvora,Strnadovskeho mlyna a Dvora Prak. Jaka byla vcerejsi obhlidka?
Odpovědět
Profilova fotka
Hele je to tam krasny v tom hotelu, hezka restaurace, dalo by se to krane vyzdobit, pokoje taky jsou, nabidka celkem ok, ale je to daleko, blba cesta :(
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula na hoffmanuv mlyn jsem taky na netu koukala :)
Odpovědět
@8karolina4 to je velika skoda,konecne perfektni misto
Odpovědět
@8karolina4 dle prvniho mailu maji rozumne ceny,vyzadala jsem si dalsi informace. Dneska se jdeme podivat do Dolce Villa,ale to se mi uplne nepozdava.
Odpovědět
Profilova fotka
dolce je takovy moc moderni na muj vkus :) ta myslivna je fajn, ty ceny taky ok a 20 tis najem neni zas tak moc :) taky se am chci jet nejak podivat, ale nevim kdy :)
Odpovědět
@8karolina4 presne tak,ten jidelni sal se mi vubec nelibi,naprosto bez atmosfery. Myslivnu chci taky dat,treba to stihnes driv :) Pri nejhorsim bychom si objednali vlastni catering,protoze z tech cen za raut nejsem moudra. Pred chvili jsem jedne uzivatelce posilala prehled,co vse jsme jiz poptali (a ze je toho hodne),tak ti to muzu preposlat,pokud bys chtela k necemu kalkulaci. Ona to chce mit v Angus farm,moc hezke. Kdyztak mam kalkulaci.
Odpovědět
Profilova fotka
jenze angus vyjde pomerne draho a je to daleko :) klidne mi taky neco posli ... ja uz nevim co kde hledat
Odpovědět
Mohla bych také poprosit, co jste všechno poptávaly a jaké vám navrhly ceny? Na jejich web. stránkách jsem nikde neobjevila ubytovací kapacitu...Předem moc díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marlenne Ubytovací kapacita myslivny jsou 3 apartmany, 6 osob, nabizeji ubytovani nekde v okoli za zvyodnenou cenu, u kurtu. My tam budeme mit svatbu 28.5.2016
Odpovědět
Ty kurty jsou fakt hned vedle... @8karolina4
Odpovědět
Moc děkuji. Mohla bych tě také poprosit o tu cenovou kalkulaci? Ať se vám svatba krásně vydaří, je to kouzelné místo!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kalkulace je jednoducha, pronajem cca 25 tis za cely objekt a pak zalezi na tobe, zdali vyuzijes jejich cateringu ci ne, napoje si tam zarizuje vzdy kazdy sam :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?