Rustikalni /prirodni/ svatba Ostrava - kde?

Profilova fotka
Mile nevěsty,nevite o nejake stodole k pronajmu? Nebo misto, kde bymohl byt obrad i hostina? Chceme catering. Moc diky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kissrose Zdravím, v Ostravě to vidím, co se pronájmu prostor týče, trochu černě. Pár prostor existuje (např. Kulturní dům v Michálkovicích), problém je v tom, že jakýkoli pěkný prostor v našem kraji je komerční - tudíž s restaurací a tam by catering nedovolili. Když tam catering možný je, většinou nejde o pěkné místo, o které by se nějak zvlášť pečovalo, jako je třeba ten kulturák. V rustikálním stylu je např. Mlýn u Vodníka Slámy v Háji ve Slezsku (je ale obsazený na rok dopředu) a pak Rodný dům J.G. Mendela ve Vražném - ten bych moc doporučila, je to tam opravdu pěkné :-). Na netu není uvedená žádná restaurace, takže tam možná ten catering půjde (ale nechci kecat, zkuste tam brnknout :-)..)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik dekuji moc, vrazne uz je na nas daleko
Odpovědět
Ahoj, už jednou jsem tu doporučovala kulturní dům v Oprechticích. Pronájem (dohromady velký sál, menší místnost pro raut, záchodky a kuchyňka) je za babku. Venku na louce je dřevěný altán, za loukou les. Ženil se tam kamarád, svatba byla krásná a protože je tam jen malá kuchyňka, catering měl taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc díky všem :) dnes jsme si rezervovali hájenku v Šenově a jsem nadšená... těším se moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?