Romantické a intimní místo pro svatbu ve čtyřech kdekoliv v ČR

Ahoj, hledáme nějaké krásné romantické místo na malinkou svatbu (jen my dva a svědci). Ideálně nějaký altánek s výhledem do přírody, na hory, údolí nebo třeba jezírko s molem, na kterém by obřad proběhl. Jde nám ale hlavně o to, aby se dané místo dalo uzavřít jen pro nás a my měli naprosté soukromí bez čumilů :-D Viděla jsem moc pěkné fotky z obřadu na mole třeba z Mlýnu Davídkov, ale platit si celý areál jen pro nás dva(respektive čtyři) mi přijde nesmysl.... Za ideální lokalitou jsme ochotni dojet kamkoliv po ČR a termínem se taky přizpůsobíme. Moc díky za tipy :-)
Odpovědět
Ahoj, my chtěli původně svatbu ve čtyřech tady http://www.roubenkahotel.cz/ od května mají obřady s výhledem na Štramberk a je tam malý salonek. Jen nevím jestli ceny jsou fajn nakonec budeme mít větší svatbu tak jsem nezjistovala vic
Odpovědět
@hanulice1990 ten svatební altánek co tam mají je úžasný! A výhled skvělý! Moc díky za tip. Co se týče financí, tak za pronájem toho místa bychom asi nechtěli dát víc než cca 20tisíc (tím myslím čistě jen pronájem, bez výzdoby a jídla atd.), samozřejmě když to bude levnější tím líp ale zase kdyby nás to místo úplně uchvátilo, tak si připlatíme :) Počítáme, že když budeme chtít, aby pro nás uzavřeli část zahrady/restaurace/altánku, tak to asi bude něco stát, když jim tam pak uděláme útratu maximálně v podobě nějaké večeře a ubytování :) Přemýšlíme i o nějaké restauraci, která má třeba na střeše maličkou zimní zahradu s krásným výhledem, ale co jsem se dívala na internet, tak jsou to většinou velké restaurace a to kdybychom chtěli uzavřít jen pro nás, tak se nedoplatíme....
Odpovědět
Napadla mě vinice svaté Kláry v Praze, ale nevím jak je to tam s uzavřením pro veřejnost. A nebo v Savoia castle ve Škvorci u Prahy, tam mají zase to jezírko a nebo zahradu za zámkem a areál uzavřou jenom pro tebe na hodinu a půl.
Odpovědět
@katkame zkusit napsat, recenze má supr ;) vím že mají i na stránkách nějaké informace. Restaurace je prý v okolí vyhlášena a nadchlo mě ubytování.
Odpovědět
Profilova fotka
@katkame Dobrý den, pokud by Vás zaujala gurmánská restaurace Barrio Gotico Cafe a možnost uspořádání obřadu v soukromí v okolí, dejte nám vědět..Budeme se těšit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katkame Dobrý den, uvolnilo se nám místo v sobotu 10. června, mohli byste mít u nás obřad na zahradě ve 13:00, nebo 29. července v 11:30 nebo 14:00. Nemusíte si pronajímat celý areál, pokud byste chtěli jen zahradu a přízemní sál mlýnice, do Vašeho rozpočtu se rozhodně vejdeme a ještě přidáme i dekorace, které máme ve skladech :-). Pokud budete chtít bližší informaci, podívejte se na naše stránky a napište mi přes email. Budu se těšit, Dana.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?