Restaurace Fontána Olomouc

Prosím všechny z okolí Olomouce o zkušenosti s restaurací Fontána ve Smetanových sadech. Pár informací už v jiné diskuzi je, ale jsou 2 roky staré a ráda bych nějaké novější info. Jsou převážně negativní. Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj fontana ma ted noveho majitele pana myslivečka drive pracoval v hotelu senimo a ted asi mesic je tam zatim to pry rozjiždi je lepsi se stavit tam a zeptat se:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jim psali na výše uvedené mailové adresy ohledně svatební hostiny a nikdo se nám od ledna dodnes neozval. Moc věrohodně na mě tento podnik nepůsobí...
Odpovědět
Profilova fotka
Můj známy tam měl svatbu před dvěma roky s obřadem v altánku a byli moc spokojení. Chce to tam asi bohužel zajít osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já s nimi mám také jen dobré zkušenosti, vždy nám vyšli vstříc a byli nesmírně ochotní. Navíc hostina ve Smetanových sadech, to je splněný sen :) Můžete odbíhat fotit kdykoliv budete mít chuť :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svatbu v altánku. Spadá to pod restauraci Fontána? Máte někdo se svatbou v altánku zkušenosti? Kde to zařídit, za kolik a podobně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
pridam se k dotaz. Muze tam byt i vecerni party??? :-x
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?