Rekreační areál Kamínka - kde jste měli obřad?

Stále hledáme místo na neformální svatbu pro větší počet hostů na jižní Moravě. Jelikož už jsem trochu zoufalá, vracím se k jednomu z našich prvních tipů. Měl někdo už letos na Kamínkách svatbu? Chci se zeptat, jak to probíhalo a zda jsou některé z chatiček skutečně opravené, jak avizovala provozní. Trošku náš totiž odrazovaly "spartanské" podmínky ubytka... :) a zásadní dotaz- kde proběhl obřad? Díky za všechny odpovědi a informace o tomto místě.
Odpovědět
Máte SZ :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda jste na Kamínkách uskutečnili svatbu.. S přítelem nad tímto místem uvažujeme, tak pokud svatba na Kamínkách proběhla, tak jestli byste mi mohla poslat informace k tomuto místu, případně ceny apod.?? Děkuji ☺️
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, omlouvám se za prodlení s odpovědí, moc se nechodím. :) Nene, na Kamínkách svatba nebyla, nelíbil se nám přístup paní provozní, moc se s ní nedalo domluvit... Ale třeba to byl jen můj dojem. Našli jsme nakonec jiné místo.
Odpovědět
@pettulliik Dobrý den, omlouvám se za prodlení s odpovědí, moc se nechodím. emoticon Nene, na Kamínkách svatba nebyla, nelíbil se nám přístup paní provozní, moc se s ní nedalo domluvit... Ale třeba to byl jen můj dojem. Našli jsme nakonec jiné místo.
Odpovědět
@miska_s dekuji za odpoved.. S pritelem jsme Kaminka nakonec take zamitli, prt jsme objevili jine misto, ktere nam vyhovuje vice mistne i prostorove 😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@miska_s @pettulliik Muzu se zeptat, jake jine misto jste vybrali? Dekuji
Odpovědět
@katewee bohužel ti moc nepomůžu, měli jsme svatbu nakonec na zahradě soukromého pozemku. :)
Odpovědět
Vybrali jsme si camp u žraloka na Plumlově (okres Prostějov), ale svatbu tam budeme mít až příští rok, takže momentálně nepovím, jaké to tam bude.. Ale když jsme se tam byli podívat, tak se nám to tam líbí.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?